Kirjoittaja Aihe: Batesin motelli  (Luettu 56817 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hartsi

 • Konkari
 • Viestejä: 5382
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #780 : su 08.04.2018, 21:47:05 »
Sekä iho että silmät ovat pirun kovilla, kun saunoo ja lutraa hallilla. Toisaalta myös avannon jääkylmä vesi ärsyttää ihoa.

Eikä hengitystietkään oikein tykkää varsinkaan siitä, kun uimahallista siirtyy kunnon pakkaseen, inha tunne varsinkin nenässä.

Henggitystiesi ovat g-äänteesi jatkuvan turhan käytön takia jumittuneet takalukkoon.

Kokeile irrottaa henGitystiesi sitä aiheuttavasta kylmän ilman virtauksesta niin pääset irti inhan tunteestasi.
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #781 : su 08.04.2018, 22:44:26 »
... seuraavana aamunakin haisen yhä kloorille omaan nenääni ...
Viimeksi viikolla uimahallissa käydessä lueskelin seinältä jotain auktoriteettitekstiä, jossa sanottiin, että kloorinhajun tarttuminen altaasta hiuksiin ja ihoon viittaa huonoon peseytymiseen. Että kloori tarttuisi erityisesti epäpuhtauksiin. Altaasta löylyyn tullessa  esim. mukana tuodusta uimapuvusta kloori höyrystyy joka saattaa olla haitaksi kloorille herkemmille. Aika vähän minun käymissä halleissa nykyisin kloori tuoksuu.

Siinä käsityksessä olen että verensokeritasoa saunassa käynti laskee siinä kuin kuin fyysinen harjoituskin, siis tuon rasituksen lopuksi. Ja vielä enemmän laskee verenpainetta.

Minä kyllä peseydyn uimahallissa, mutta en raahaa sinne mitään pesuaineita, ja jos niin tekisin, niin en pääsisi sieltä ikinä ulos. Näetsen käyttämässäni hallissa vettä tulee niin tuskastuttavan nihkeästi ja haaleana vaikka miten vääntelisi hantaakeja, että ei se nyt ihme olisikaan jos ei siellä kunnolla puhtaaksi tule! Jos siellä sutisi pesuainetta ympäri kroppaa, ei pääsisi siitäkään eroon, se on varma. Luulen että lämpötilalla on aika paljon merkitystä, koska tuntuisi että kylmemmällä vedellä ei ikinä tule niin puhtaaksi kuin lämpöisellä. Mutta sitä en tosiaankaan tajua että kun kotona saan ihan kunnollisen suihkun, niin sekään ei auta ja vielä seuraavana aamunakin haisee kloori. Toisaalta minulla on ultraherkkä hajuaisti. (Vaatteetkin vaihdan uimahallikeikan jälkeen, eli en pidä kotona samoja joissa tulin hallista kotiin.)

Nyt on ollut jotain juttua että sen käyttämäni hallin allas on jotenkin menossa pilalle ja vanhenemassa täysin, joten lieneekö sillä sitten merkitystä. Olen siellä vuosikausia rampannut ja tuntuisi siltä että jälkiärsytys on tullut vaan pahemmaksi. Olen toki atoopikko ollut lapsesta asti, mutta en oikein usko että iho tulee vanhemmiten herkemmäksi. Taikka mistä minä tiedän.

Verenpaineen heittely saunassa voi olla hyvinkin mahdollista. Nimittäin joskus olen kyllä saunareissuilla (niillä järvenrantaan sijoittuvilla joilla saunon ja uin 50/50 yli 2 t putkeen) alkaa välillä kyllä kokolailla huipata. Toisinaan vaikea tulla järvestä ylös kun tassu vähän vippaa. Kylmin vesi jossa saunan yhteydessä uin on 8-asteista. Ilman saunaa uimiseen käy 10 - 12-asteinen vesi.

Nuoresta asti olen myös ollut sellainen että silmissä mustenee jos nousen kyykystä ylös.

Ai niin ja ei sitä uimapukua todellakaan tuoda altaasta saunaan, ärkele! Päässäni pidän uimalakkia koko hallireissun ajan.
« Viimeksi muokattu: su 08.04.2018, 22:48:11 kirjoittanut Norma B »
Hänet itsensä kanssa.

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4813
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #782 : ma 09.04.2018, 00:01:07 »
Nyt muistin miksi uima-asua ei pidä viedä saunaan myöskään ennen altaaseen menoa. Siinä kulkeutuu hikeä altaaseen. Niissä on on yleensä automaattilaitteet jotka säätävät kloorin määrää veden likaisuuden mukaan. Osin vettä puhdistetaan otsonilla - myrkky sekin, mutta täydennetään kloorikäsittelyllä täällä. Välillä käyn koululla uimassa ja siellä on vedessä kummallinen moottoriöljyn haju. Pesutiloissa tulee siellä vettä napista painaen tilaamalla hiljainen lirahdus. Kunnon hallien pesumahdollisuus on ihan toista maata, saunojakin valittavaksi saakka.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #783 : ma 09.04.2018, 09:42:20 »
Minä käyn halvimmassa hallissa mikä koko seudulta löytyy, että sekin selittänee paljon. Kyllähän ne altaat välillä yököttää (kunto- ja terapia-allas) kun niissä on hm... kaikenlaista. Ei sentään verisiä laastareita, kun siellä on roskis missä lukee että tähän laastarit ja purukumit.

No, kerran kuussa minä vain olenkin hallissa käynyt, tuntuu vaan nahkalle olevan sekin liikaa. Järvistä en muista ikinä mitään syyhyjä saaneeni. Kerran alkoi bikinit haisemaan ihan kummalle ja siitä hajusta ei meinannut päästä millään eroon. Muuta syytä en keksinyt sille kuin levän. Olen monessakin leväisessä jorpakossa kyllä mulinut, eikä se yleensä mitään kestolemua aiheuta. (Tapanani ei ole uida suu auki, joten en jätä levähitusten vuoksi uimista väliin jos ja kun olen jälleen kerran nähnyt suunnattomasti vaivaa päästäkseni perille asti johonkin lempparirantaani, kaikki kamat mukana ja bussilla jne.)
Hänet itsensä kanssa.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #784 : ma 21.05.2018, 10:11:26 »
Ou jeah. Kun säät suosivat ja ei malta jatkuvasti syödä puputtaa, niin pääseehän sitä tavoitteeseensa.

Paino 62,0 kg. Vaa'an mukaan rasva 26,5 ja lihas 32,6, mutta se nyt kumminkin näyttää päin halvattua kun tarkat prosentit näkyvät vain kalliilla vehkeillä eikä jollain parikympin vaa'alla. Kehtaan silti uskoa että minussa on enemmän lihasta kuin ihraa. Jotta pääsisin painoindeksin 22,0 alle, olisi paino syytä olla 61,9. Mutta tässä nyt jaksa grammoista nillittää.

Parina edellisenä kesäkautena painoni taisi huidella jossain 64,5 kilossa vielä juhannuksen allakin. Kyllä nyt kelpaa, ei siis ole mikään keski-ikäisen tantan pakkopläskiintyminen tullut, koska pystyn edelleenkin pääsemään aikuisen iän ihannelukemiini.

(Kuulema ihmiset joiden BMI on alle 22 elävät pisimpään.)
Hänet itsensä kanssa.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #785 : ke 23.05.2018, 08:28:54 »
61,5 kg. On todellakin uimakausi.  ;D Ja vesijuoksu-.
Hänet itsensä kanssa.

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2252
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #786 : ke 23.05.2018, 09:01:57 »

(Kuulema ihmiset joiden BMI on alle 22 elävät pisimpään.)

Googlasin BMI-laskurin ja näyttää olevan 24. Alle 22 olisi helppo päästä, mutta silloin häviää viimeisetkin lihakset.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #787 : ke 23.05.2018, 09:07:42 »

(Kuulema ihmiset joiden BMI on alle 22 elävät pisimpään.)

Googlasin BMI-laskurin ja näyttää olevan 24. Alle 22 olisi helppo päästä, mutta silloin häviää viimeisetkin lihakset.

Itseltäni häviää rinnat jos paino menee alle 58 kilon. Tällä iällä kun ei enää ole rintarauhaskudosta entiseen malliin; jonnekin se vaan katoaa vaikkei ikänään imettänytkään olisi.  :P
Hänet itsensä kanssa.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #788 : ke 06.06.2018, 11:08:31 »
Nyt sitten se oikeasti merkittävä huomio.

Minusta on alkanut tuntumaan siltä että laitan liikaa merkitystä ihmisille ja tapahtumille, ja vain sen vuoksi että minä kohtasin jonkun ihmisen tai joku tapahtuma tapahtui minulle. Tottahan toki jokainen on oman elämänsä sankari ja niin edelleen, mutta jokainen kohtaaminen ei vaan kerta kaikkiaan merkkaa yhtään mitään. Ei vaikka millainen sattumus ja enne sitä edeltäisi.

Osin kuvitelmani kaiken merkityksellisyydestä johtuu ideologiastani. Luin nuorena kirjoja ja olen kuullut tarinoita joissa ihmisille alkaa tapahtumaan putkessa merkittäviä asioita. Hörhöporukoissa minulle jankutetaan jankuttamasta päästyä että kunhan rakastaa itseään, niin kyllä sitten onni odottaa. Minkä takia kaipaisin kumppania, jos en rakastaisi itseäni ja juuri sen vuoksi katsoisi että olen (muka) kumppanin ansainnut? Lisäksi parinhakuun liitetään aivan idioottimaista taikauskoa silloinkin kun ei edes ole hörhöstä kyse. Lässytetään että ei saa etsiä ja ”saat sen mistä luovut”. Jos löytää kumppanin, niin eihän siinä sitten ole mistään luopunut! Vai pitääkö dumpata joku jätkä jotta sitten saa toisen tilalle? Jos luopuu ajatuksesta että voisi saada rakastaa ja olla rakastettu, niin minkä ihmeen takia olisi ansainnut moisesta palkinnon ja nimenomaan rakkauden muodossa? Kyselin hörhöiltä että mikä logiikka ja pointti siinä muka on että ne jotka eivät kaipaa mitään saavat kaiken, ja ne jotka kaipaavat ovat niitä joilta otetaan pois sekin vähä mikä heillä on. Vastausta ei löytynyt.

Uskon että ihminen on pohjimmiltaan aivan yhtä taikauskoinen kuin on aina ollutkin. Kristillinen ajatusmaailma saa meidät kuvittelemaan että kunhan tarpeeksi nöyristelemme ja ruoskimme itseämme, niin kyllä se Jahve meistä sitten tykkää. Pitää olla vaatimaton. Kaikkein suurinta vaatimattomuutta on ajatella että en ole rakkauden arvoinen. Mutta samaan aikaan kuitenkin pitää rakastaa itse itseään, koska hörhöys?

Kristillisyyden takana väijyy se pakanamaailma jossa on tuhat jumalaa ja niitä kaikkia pitää miellyttää, tai muuten. Eli jumalat ovat kostonhimoisia ja kateellisia. Pitää suorittaa uhreja. Mitä suurempi uhri, sen parempi. Se menneessä menossa ja nykymenossa on kuitenkin erona että ennen vanhaan ei saanut mölistä hyvästä onnestaan, vaan ”jolla onni on, se onnen kätkeköön”. Kateellinen Zeus olisi muuten tullut ja rökittänyt. Mutta nykyään päinvastoin pitää hekumoida kaikelle kansalle omalla onnekkuudellaan. Ja jos joku toinen ei ole onnekas, niin se on hänen omaa syytään koska on negatiivinen, eikä rakasta itseään. Se oikeaa uskoa ja kunnollisuutta osoittava teko mikä nykyään on uhrina annettava on siis itsensä rakastaminen. Vaikka hampaat irvessä.

En tiedä kasvaako se itserakkaus sitten sillä että yrittää alkaa riisumaan kohtaamiensa ihmisten ja asioiden suureellista merkitystä. Itse arvostaisin tasapainoa, eli ettei pidä muita sen parempina tai huonompina kuin omaa itseäänkään. Mutta tosiaankaan en voi tehdä niin että vuodesta toiseen laitan todella paljon merkitystä kaikille ihmisille jotka vain elämässäni kääntymässä käyvät. Se riistää minua itseäni.

Silti vähän vaikea uskoa tuohon itsensä rakastamisen huruiluun. En vihaa itseäni, en edes inhoa itseäni. Mutta koska toistuvasti tulee se kokemus ettei kenenkään kanssa ala merkityksellinen ihmissuhde, tuntuu oman itsenkin merkitys olevan nolla. Mitenkähän tosiaan käy jos laitan sen nolla-arvon muillekin ihmisille?
« Viimeksi muokattu: to 07.06.2018, 09:26:56 kirjoittanut Norma B »
Hänet itsensä kanssa.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #789 : ti 17.07.2018, 11:11:50 »
Jatkan makuuhuoneen löyhkämysteeriä tähän (helleketjussa aloitin). Hellehän sitä pahentaa, en tiedä aiheuttaako varsinaisesti.

Tsekattu:

- kissan yrjöt/paskat/kuset: ei löydy lattioilta

- lamput joissa voisi käristyä joka hyönteinen: ei ole lamppuja päällä, itseasiassa yöllä ekaa kertaa jo keskiyön maissa kun minulla oli lamppu päällä haistoin käryä, mutta ei ehkä ollut tämä sama haju

- naapurin aivojaan mädättävän humalaisen jätökset: en ainakaan ikkunasta erota että maassa olisi oksennusta, tyypin on kerrottu oksennelleen pihalle joskus, mutta tod.näk. kyseessä ollut etupiha eikä takapiha, portaikkoonkin yrjönnyt ainakin kerran

- kaikki menevät ja tulevat pyykkikasat: eivät haise

- minä itse: Luoja paratkoon jos tuollaiselta lemahtelen, mutta sitten kai haisisin olohuoneessakin, ja siellä ei ole haissut

- tietokone, monitori, mokkula: en saa hajua nenään näistä ja haisi yöllä kun nämä olivat olleet iät ajat sammutettuna

Minä en tajua enää mistään mitään. Jos tuo on ruokaa, miksei se sitten haise yhtälailla olohuoneeseen? Ja kuka helvetti nyt haisuttaisi samaa moskaa saatana 7 t putkeen, tai pitkin päivääkään? Unohtanut jonkun kattilan jonnekin? Alakerrassa ei näy olevan ikkunat auki (pystyn kurkkaamaan). Jos viereisestä rapusta haisee tänne asti, niin sitten pystyy haisemaan olohuoneseenkin ja jälleen kerran: siellä ei haise.

En oikein muutakaan keksi kuin että alkuperäinen hajulähde poistui jo, mutta jostain syystä haju ei haihdu makuuhuoneestani vaikka on toista metriä ikkunaa levällään. Pitääkö repiä vielä tuo yli 2 m leveä ikkunakin, saatana.
Hänet itsensä kanssa.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 1654
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #790 : ti 17.07.2018, 11:23:18 »
Jatkan makuuhuoneen löyhkämysteeriä tähän (helleketjussa aloitin). Hellehän sitä pahentaa, en tiedä aiheuttaako varsinaisesti.

Tsekattu:

- kissan yrjöt/paskat/kuset: ei löydy lattioilta

- lamput joissa voisi käristyä joka hyönteinen: ei ole lamppuja päällä, itseasiassa yöllä ekaa kertaa jo keskiyön maissa kun minulla oli lamppu päällä haistoin käryä, mutta ei ehkä ollut tämä sama haju

- naapurin aivojaan mädättävän humalaisen jätökset: en ainakaan ikkunasta erota että maassa olisi oksennusta, tyypin on kerrottu oksennelleen pihalle joskus, mutta tod.näk. kyseessä ollut etupiha eikä takapiha, portaikkoonkin yrjönnyt ainakin kerran

- kaikki menevät ja tulevat pyykkikasat: eivät haise

- minä itse: Luoja paratkoon jos tuollaiselta lemahtelen, mutta sitten kai haisisin olohuoneessakin, ja siellä ei ole haissut

- tietokone, monitori, mokkula: en saa hajua nenään näistä ja haisi yöllä kun nämä olivat olleet iät ajat sammutettuna

Minä en tajua enää mistään mitään. Jos tuo on ruokaa, miksei se sitten haise yhtälailla olohuoneeseen? Ja kuka helvetti nyt haisuttaisi samaa moskaa saatana 7 t putkeen, tai pitkin päivääkään? Unohtanut jonkun kattilan jonnekin? Alakerrassa ei näy olevan ikkunat auki (pystyn kurkkaamaan). Jos viereisestä rapusta haisee tänne asti, niin sitten pystyy haisemaan olohuoneseenkin ja jälleen kerran: siellä ei haise.

En oikein muutakaan keksi kuin että alkuperäinen hajulähde poistui jo, mutta jostain syystä haju ei haihdu makuuhuoneestani vaikka on toista metriä ikkunaa levällään. Pitääkö repiä vielä tuo yli 2 m leveä ikkunakin, saatana.

Sinulla on välikatossa eläimen pesä. Joko näätä tai orava tai mehiläinen, ehkä jopa söpö hiirulainen lisääntyy siellä ja aiheuttaa haisua. Kimalaispesäkin haisee uskomattoman pistävälle kuselle.

Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #791 : ti 17.07.2018, 11:29:32 »
Taisi selvitä se hajun syy.  :'(

Minulla oli tässä yksi sijauspatja päällinen putsauksen jäljiltä kuivumassa tuolin selkänojalla, ja ilmeisesti siitä oli sitten liian pitkä kaistale ollut lattiaa vasten. Katsoin että päällinen on puhdas ja nakkasin sen makuuhuoneessa olevalle tuolille odottamaan sitä että jaksaisin tällä kuumalla äheltää varsinaisen patjan sinne sisälle. No, vanhempi kissani oli sitten kussut sen reunaan. Minkäänlaista hajua en havainnut siinä vaiheessa kun sen patjan siirsin tänne, ja nimenomaan sen takia siirsin että olohuoneen puolella kissavanhus on välillä kuseksinut minne sattuu. Yöllä se lemahtelu sitten alkoi kun kusi oli kuivunut.

Ihan samanlaista hajua olen tottavieköön aiemmin haistanut keskellä yötä vuosien varrella, ja silloin sen selityksenä ei ole ollut kusi jossain ihmeellisessä paikassa. Ja silloin se on tullut ulkoa. Joten sikäli tämä oli ihan helvetin vaikeaa hoksata, vaikka kissataloudessa pitäisi kyllä ensimmäiseksi aina aloittaa elukoista!

Vanhemmalla kissallani on ollut ajoittain kausia jolloin kustaan vessan lattialle, eteisen lattialle tai olohuoneenkin puolelle jos vaan joku tekosyy löytyy. Mattoja olen vähentänyt vyöhykkeeltä jonne se todennäköisimmin kusee. Sitten se kusikausi aina päättyy yhtä yhtäkkiä kuin on alkanutkin. Nyt on tuntunut kestävän aika pitkään, ja jos kuivunut kusi haisee tuolta, täysin epätyypilliseltä mielestäni, niin vähän tulee mieleen että olisikohan eutanasian paikka. Kuulostaa ehkä julmalta, mutta kissa on 14-vuotias ja ihan tässä vuoden sisällä tullut raihnaisemman näköiseksi. Silleen vanhan näköiseksi. Minusta vanhoja eläimiä ei oikein kannata juoksuttaa eläinlääkärissä eestaas ja pakottaa elää kitkuttamaan jos rapistuminen alkaa.
Hänet itsensä kanssa.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 1654
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #792 : ti 17.07.2018, 11:42:59 »
... niin vähän tulee mieleen että olisikohan eutanasian paikka. Kuulostaa ehkä julmalta, mutta kissa on 14-vuotias ja ihan tässä vuoden sisällä tullut raihnaisemman näköiseksi. Silleen vanhan näköiseksi. Minusta vanhoja eläimiä ei oikein kannata juoksuttaa eläinlääkärissä eestaas ja pakottaa elää kitkuttamaan jos rapistuminen alkaa.

Otat sen vanhan kissan syliin ja selität sille rauhallisen perusteellisesti miksi ei kannata kuseskella minne sattuu. Kerrot tarkkaan mitä siitä voi seurata. Sen jälkeen se on kisun oma päätös, jatkaako vielä maallista vaellusta vai ottaako piikin.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Xantippa

 • Konkari
 • Viestejä: 7180
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #793 : ti 17.07.2018, 12:09:03 »
Vanhoilla kotikissoilla tuppaa sisäelimet pettämään, mistä seurauksena kuseskelu. Kumminkin sen olen havainnut (siis kun ollaan jo siinä pisteessä) olevan täysin  hallitsematonta, eli kissa kyykkää siihen, missä sattuu olemaan, ei etsi varsinaisesti mitään paikkaa. Siinä ei enää juuri mitään ole tehtävissä.

Sen sijaan mielensäpahoittajat meillä ovat tehneet juuri tuota, haeskelleet mitä hankalimman paikan. Että osaavatkin. Onneksi on ollut erittäin vähäistä, liittyen pidempään poissaoloon tms. Omista olen havainnut, että päinvastoin kuin väitetään, kissa on seuraeläin. Heti, kun jäävät yksin miettimään oloaan omasta mielestään liikaa tai epäreilusti, kissan kosto on kamala.

T: Xante

Poissa kertsi

 • Konkari
 • Viestejä: 2650
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #794 : ti 17.07.2018, 13:14:31 »
Jos olet lillunut järvessä ja ollut muuten epätavallisen paljon poissa kotoa, voi se kuseskelu tosiaankin olla kosto. Erään ystäväni kissa kakkasi kummallisiin paikkoihin kostoksi pitkistä poissaoloista. Eksoottisimmat paikat keittiön pöytä ja sänky. Erään toisen ystäväni kissa erikoistui kenkiin pissaamiseen (muistaakseni se alkoi kostosta siitä että emäntä oli rillustelemasssa). Huomasi, että pääsi aina ulos (lentävä lähtö) silloin, eli oli opettanut emäntänsä hyvin.
« Viimeksi muokattu: ti 17.07.2018, 13:48:57 kirjoittanut kertsi »

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 14081
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #795 : ti 17.07.2018, 17:52:18 »
Pääasiassa tämä kissa losottaa väärään paikkaan öisin. On mahdollista että jos päivällä, olen juuri ollut vessassa jolloin se ei uskalla tulla sinne. Kyseessähän on alunperin villinä pentuna loukutettu kissa joka kesyyntyi erittäin hitaasti. Osin senkin takia että sillä oli aina toinen kissa kaverina, joten se ei lähentynyt ihmisiin. Jouduin yhden kissa antamaan pois ja lopetuttamaan tämän seniorin veljen, ja sen jälkeen se vasta on kesyyntynyt sen verran että alkoi tulemaan rapsutettavaksi muutama vuosi sitten, ja välillä puskee hennosti.

En oikein usko näihin kostojuttuihin. Eläin tuskin mieltää eritteitään välineenä jolla kiusata. Mutta jotain neuroosinkohtauksia voi tulla. Tuo vanha kissani on tosiaan noita kusikausia viettänyt ajoittain jo vuosia. Kun se ei ole ollut ihmisen seurassa ihan pienenä pentuna, ehkä sillä vaan menee ne piuhat päässä miten sattuu. Ehkä ostan taas hetkeksi silikonihelmiä josko nuo pelletit öisin sitä inhottavat. Itse en kauaa aina silikonia jaksa kun sitä pyörii kaikkialla ja jalan alla, ja se alkaa haista nopsaan kun nuorempi kusee kuin norsu.
Hänet itsensä kanssa.