Kirjoittaja Aihe: Batesin motelli  (Luettu 24994 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10641
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #580 : to 24.08.2017, 11:37:33 »
Jos itse innostuu kenestä tahansa, niin eihän tämmöisiä tietysti voi tajuta.
Konmarinoitu kotletti.

Paikalla Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10641
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #581 : la 09.09.2017, 15:53:46 »
Olin vähän yllättänyt kun avasin tänään telkkarin ja hetken aikaa tuntui että näen siellä itseni. Oli Bergmanin leffa Syyssonaatti menossa (itse en valitettavasti Bergmanilta ole katsonut kuin elokuvan 7 sinettiä ja epäilen että muita en jaksaisikaan), ja Liv Ulmannin kasvojen rakenteessa nyt vaan tuntui olevan jotain samantapaista kuin omassa pärstävärkissäni.

Konmarinoitu kotletti.

Paikalla Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10641
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #582 : su 10.09.2017, 09:56:15 »
Viime yönä näin unta että joku mies, keski-ikäinen tai vanhempi, makasi lattialla sairaana. Huomasin tai huomattiin että hän olikin kuolemaisillaan. Hänen henk.koht. lääkärinsä tuli paikalle, tämä oli itsekin iäkkäämpi mies, ja hän ei meinannut millään uskoa että potilas on kuolemassa. Sitten hän alkoi oikein riehua ja karjua, eli sai kertakaikkiaan kohtauksen. Kaikki ihmiset pelkäsit ja loittonivat, mutta itse tartuin hänen käteensä ja kysyin että onko hän surullinen kun hänen ystävänsä kuolee. Hän rauhoittui ja vastasi että on.
Konmarinoitu kotletti.

Paikalla Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10641
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #583 : ti 10.10.2017, 09:22:03 »
Kun mies ottaa (kuvattomana) nettideiteissä yhteyttä viestillä

Moi söpöliini. Kiinnostaisko sua tapaileminen hellyyden merkeissä? Jos kiinnostusta on ja mieltymykset kohtaa niin juttua voidaan jatkaa ja saat mun kuvani sähköpostilla. mulle tärkeintä on, että juttu pysyy meidän kahdenvälisenä salaisuutena..

olisi varmaan melko karkeaa täräyttää että juu ei, en paneskele ukkomiesten kanssa;D

Tästäkin voi vääntää jotain mietelmää. Keskeisin syy miksi en halua sekaantua ukkomiehiin niin että tiedän heidän semmoisia olevan on se että koska en haluaisi että minun mieheni käy salaa uittamassa munaa toisessa muijassa, en voisi osallistua tieten semmoiseen ns. 2. naisena. Jos mies on sopinut kumppaninsa kanssa asiasta, voin ajatella toisin, mutta silloin minulle iskee se kateus että minkäs takia tuo mies saisi saada kaikki naiset, kun ei minullakaan sitten olisi kuin "puolikas" mies eli ei edes yhtäkään. Polyamoristi jolla ei ole "peruskumppania", eli kaikki suhteet ovat hänelle tasa-arvoisia voi olla taas poikkeus. Kokeilinkin suhdetta 2010 moisen kanssa, mutta alkuihinsahan se tyssähti kun en ihastunut hänen persoonaansa.

Jokatapauksessa en halua olla joku ikuinen hopeasijalainen. Minä haluan olla se nro 1.

Seksi loppujen lopuksi ei todellakaan kenenkään genitaaleja kuluta, jos ei nyt aivan maanisiin mittoihin mene touhut. Mutta se tunnepuoli on aina se ikuinen ongelma että miten sen kanssa pärjää, jos on olemassa konkreettisia seikkoja joiden takia on syytä pelätä tulevansa jätetyksi. Kakkosnaisella ei ole mitään takeita tulevaisuudesta, ja ykköselläkään ei ole jos ilmestyy niitä kakkosia.
Konmarinoitu kotletti.

Paikalla Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10641
Vs: Batesin motelli
« Vastaus #584 : pe 13.10.2017, 10:19:32 »
Jiihaa, vaaka näytti 66,6 kg!  ;D Mutta valitettavasti Saatana vain hämää. Minuuttia aiemmin se näytti jotain 65,1 ja tässä on vaatteitakin mukana. Todellinen paino on siellä 64,5 kg kieppeillä. Liikaahan sitä jokatapauksessa on. Aika jännä sinänsä, mutta yleensä vaaka alkaa temppuilemaan aina kun painan enemmän kuin haluan painaa. Heittelee lukemaa sinne tänne.

Aion nyt tosissani kokeilla että vaikuttaako se (yhä vieläkin) että en syö enää klo 21 jälkeen ja jätän hiilarimoskia vähemmälle. Jos ei vaikuta, niin sitten on kasvain tahi vanhuus. Kesällä kyllä päästiin hetkeksi alle 63 kilon ja ihan olin ok, jos en nyt sentään enää niin ok kuin esim. 2012. Sinne 62 kg tienoille minä sen haluaisin puskea, mutta jos ei onnaa niin sama se.
Konmarinoitu kotletti.