Kirjoittaja Aihe: Islam on sotauskonto  (Luettu 30936 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Islam on sotauskonto
« : pe 04.03.2016, 13:27:55 »
Koska asia on kokoajan tapeetilla, halusi tai ei, niin teen tähän merkintöjä (ja muutkin voivat tehdä, jos jaksavat) tarkastellen islamia otsikonmukaisessa moodissa. Kun olen nähnyt joitakin Koraanin jakeita netissä, on tullut voimakkaasti sellainen mielikuva että islam on sen hetken tuote jona Muhammed kannattajineen soti erinäisiä kansoja vastaan omaa uskontoaan levittääkseen. Ehkä islam olisi erilainen mikäli sotimista olisi voitu välttää. Mutta voi tietysti ajatella niinkin että islamin perusidea on nimenomaan sota, onhan siinä käsite jihad.

Patriarkaaliseen uskontoon jonka perusteemana on miehinen ylivalta ja "vääräuskoisten" kansojen nujertaminen vaikuttaisi kuuluvan luontaisensa sisäsyntyisenä piirteenä se että omat naisetkin pitää alistaa. Näiden perustehtävähän on synnyttää lisää sotureita loppumattomaan sotaan, ja itsetietoinen, voimakas, itsellinen nainen ei välttämättä olisi kauhean halukas laittamaan isoa lapsilaumaa. Tai inttäisi vastaan jos perheessä pitää myydä tyttäret jo nuorina pois resursseja kuluttamasta, että voidaan keskittyä tulevien sotureiden eli poikien kasvattamiseen.

Näin ollen ei ole mikään yllätys jos fundis-muslimit katsovat että naiseen kohdistettua väkivaltaa ehkäisevä laki on islamin vastainen:

http://www.express.co.uk/news/world/649704/Muslim-Islam-Muhammad-Khan-Sherani-religion-Pakistan

Law protecting women from violence attacked as UN-ISLAMIC by Council of Islamic Ideology

Sotiminen on aina väkivaltaa. Lopultakaan väkivalta ei erottele uhrejaan, vaan se kohdistuu tavalla tai toisella kaikkiin. Onnellinen ja hyvinpidetty vaimo ei usuta poikiaan menemään ja tappamaan. Hyvin kasvatettu ja rakastettu poika ei rääkkää aikuisena vaimoaan, eikä rakastettu tytär lapsiaan. Jos sotiminen ja sotaisuus ovat kulttuurissa erityisen korostettuja arvoja, rakkaus ja huolenpito pitää pitää mahdollisimman niukkina, jotta taistelutahtoa kehittyy silkasta koko elämän kestäneestä pahoinvoinnista. Psykologinen rakenne ihmisessä estää sen että hän kävisi vanhempiaan vastaan vaikka nämä miten häntä kiusaisivat, jotenka paha olo puretaan muihin ihmisiin. Ehkä kokonaiseen toiseen kansaan, jos tilaisuus tulee tai käsky käy.

Jo muinaisen Kreikan kovimmat soturit, spartalaiset, olivat esimerkki siitä kun rakkaus on niin sanotusti kortilla. Näin ainakin olen käsittänyt.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #1 : pe 04.03.2016, 14:24:02 »

Patriarkaaliseen uskontoon jonka perusteemana on miehinen ylivalta ja "vääräuskoisten" kansojen nujertaminen vaikuttaisi kuuluvan luontaisensa sisäsyntyisenä piirteenä se että omat naisetkin pitää alistaa. Näiden perustehtävähän on synnyttää lisää sotureita....
 
Näin ollen ei ole mikään yllätys jos fundis-muslimit katsovat että naiseen kohdistettua väkivaltaa ehkäisevä laki on islamin vastainen:.....


Monet fiksut muslimeiksi syntyneetkin pitävät islamia sotauskontona:

SU 4.3.2016
Somalitaustainen Ayaan Hirsi Ali: ”Islam ei ole rauhan uskonto”
https://www.suomenuutiset.fi/somalitaustainen-ayaan-hirsi-ali-islam-ei-ole-rauhan-uskonto/

Pari lainausta:
"Vuonna 2004 Ali teki käsikirjoituksen lyhytelokuvaan Alistuminen, joka kuvaa naisiin kohdistunutta väkivaltaa islamilaisessa yhteisössä. Radikaali islamisti murhasi elokuvan ohjaajan Theo van Goghin.

Alin mukaan länsimaiden täytyy voittaa kulttuurinen sota radikaalia islamismia vastaan. Vihollisen määrittely ei ole yksinkertaista. Useat muslimit ovat rauhaa rakastavia ihmisiä, mutta vihollinen on radikaali islamismi, joka haluaa tiukan sharia-lain voimaan kaikkialla maailmassa.
.....

– Suurin ongelma ovat miehet puvuissa kuten Muslimiveljeskunta, jotka hyväksikäyttävät vapauksiamme. Jos minulle sanotaan, että islam on rauhan uskonto, niin se loukkaa älykkyyttäni. Islam ei ole rauhan uskonto, Ali sanoo.
.....

– Ne muslimit, jotka seuraavat tiukasti profeetta Muhammedin Medinan ajan opetusten jalanjäljissä, ovat uhka Yhdysvalloille ja muille länsimaille, Ali kertoo.

Alin mielestä poliittinen korrektius tuhoaa länsimaiset yhteiskunnat sisältä ja islamistit käyttävät sitä hyväksi.....

– Mitä tapahtui keskustelulle naisen asemasta? Emme myöskään puhu homojen ja kristittyjen asemasta islamilaisissa maissa, vaikka heitä vainotaan laajalti, Ali ihmettelee."


Miten meillä? Sini- ja punasilmäiset Punavihreämme haluavat käyttää veronmaksajien rahaa salafistien "kulttuurikeskuksen" rakentamiseen paraatipaikalle Helsingissä. Minkämoisiahan "rauhan aseita" sielläkin esiteltäisiin....

PS.
"Rauhan uskonnosta" tulee mieleen "Rauhanpuolustajat" joka oli Suomen taistolaisten kommunistien peitejärjestö. Hyödylliset idootit ovat molemmille aatteille korvaamattomia.


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #2 : pe 04.03.2016, 20:15:54 »
K-uskonnon alkuaikoina, mikäli teoria Jeesuksesta seloottina joka yritti Daavidin sukuisena saada kuninkuuden (=Messias) itselleen ja vapauttaa Israelin Rooman alamaisudesta pitää paikkansa, olisi voitu oikeastaan päätyä täsmälleen samanlaiseen sotauskontoon kuin mitä on islam. Ja kyllähän k-uskonnon nimissä sitten sodittu onkin, mutta UT on kirjoitettu siihen malliin että periaatteessa sotimista ei kuitenkaan hyväksytä eikä siihen yllytetä, tarkoitushan olisi kääntää toinenkin poski. Marttyyrius tappamatta itse ketään on hiukka eri asia kuin marttyyrius tappaen mahdollisimman monta siinä samassa rytäkässä jossa itse omakätisesti riistää henkensä.

Se miksei k-uskonto ole ihan pelkkä sotauskonto johtuu ehkä siitä että alkuperäistä Jeesuksen porukkaa ei kiinnostanut muu kuin Israel. He olisivat tyytyneet oman maansa vapauteen. Juutalaisia ei ole koskaan kiinnostanut myöskään käännyttäminen. Vain koska Paavali tykästyi Jeesukseen henkisenä Messiaana ja lähti julistamaan omaa adaptaatioon muille maille, levisi k-uskonto Roomaan asti jossa siitä kyllä sitten tehtiin myös sotimisen yllyke. K-uskovaiset ovat saaneet kokolailla painaa villaisella koko UT:nsa että ovat kehdanneet tappaa ja sotia, kun ei UT:n mukaan saisi mennä edes vihan tunteen kanssa levolle, vaan riidat pitäisi ensin sotia. Ja jos lyödään poskelle, pitää tarjota toinenkin poski. Koraani sensijaan sellaisenaan kannattaa sotimista. Joskus tuntuu vaikealta ymmärtää mikä ja millä tavalla mikään on islamissa ns. hurskasta ja oikeamielistä, kun kaikki tuossa uskonnossa tuntuu keskittyvän vain tappamiseen ja muiden ihmisten elämän ankeuttamiseen.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #3 : pe 04.03.2016, 22:31:40 »
Islam on miehiä varten luotu uskonto, ei naisia, ei lapsia, ei tasa-arvoa varten. Vähän kuten muhiksen kaljaporukan uskonto. Kivaa meille, vähät muista -asenteella. Erittäin huono yhteiskuntamalli, muuten!
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #4 : la 05.03.2016, 10:23:18 »
Muistaakseni Renttu jossain vertasi motoristiseuraan. En tiedä Helvetin Enkeleistä sen kummemmin, mutta tietysti tullut katsottua Sons of Anarchya, ja kauempaa kun muistaa Kummisetä-leffat, niin sitä samaa tendenssiähän kaikessa: miehet määräävät kaiken, sotivat aina välillä (kuka minkäkin tahon kanssa), ja naisten tehtävä on olla vain miesten palvelijoita ja viihdyttäjiä. Ehkä oikein ovela nainen voi tietysti hankkiutua asemaan jossa onnistuu jonkin verran vaikuttamaan asioihin. Muistanenko oikein että se oli Turkki jonka jonkin sulttaanin haaremissa länsimaista kotoisin oleva jalkavaimo Roxana hankki itselleen valtaa?

Nimi meni vähän väärin:

https://en.wikipedia.org/wiki/Roxelana

Haseki Hürrem Sultan (Turkish pronunciation: [hyɾˈɾem suɫˈtaːn]; Ottoman Turkish: خُرَّم سلطان‎; fully: Devletlu İsmetlu Hürrem Haseki Sultan Aliyyetü'ş-Şân Hazretleri;[citation needed] c. 1502 – 15 April 1558, also known as Roxelana[note 1]) was the favorite consort and later the legal wife of Ottoman Sultan Suleiman the Magnificent and the mother of Şehzade Mehmed, Raziye Sultan, Şehzade Abdullah, Sultan Selim II, Şehzade Bayezid, and Şehzade Cihangir.[6] She was one of the most powerful and influential women in the Ottoman history and a prominent figure during the era known as the Sultanate of Women. She was "Haseki Sultan" (chief wife of the Sultan) when her husband, Suleiman I, reigned as the Ottoman sultan. She achieved power and influenced the politics of the Ottoman Empire through her husband and played an active role in state affairs of the Empire.[7]

Tietysti voi kysyä että onko naisilla koskaan ollut mitään valtavan suurta merkitystä minkään maan johdossa. Satunnaisia suuria hallitsijattaria on tietysti ollut, Englannin Elisabet I, Venäjän Katariina jne. Elisabetin tapaus oli sitä jännä että hänen valtansa ei liittynyt mitenkään oman pojan tai poikapuolen tms. sijaishallitsijana toimimiseen. Muutoin naishallitsijat ovat kai aina ainakin aluksi ponnistaneet eteenpäin jonkin miehen varjosta.

Islamissa naiset on pitänyt polkea mahdollisimman alas, koska kun perusidena on jatkuva sotiminen, niin tosiaan jonkun on niitä sotilaita synnytettävä. Joku on kehunut että islam on hyvä juttu koska se sai varmistettua naiselle edes vähän isänsä perintöä (kun aiemmin ei välttämättä ollut saanut mitään). En tiedä oliko saanut vaiko eikö, mutta se ettei nainen voi periä 100 % vanhempiensa omaisuudesta vaikka hän olisi ainoa lapsi, ei kyllä oikeudenmukaiselta vaikuta. Mutta talous pitää varmistaa huonoksi sen vuoksi ettei nainen kykenisi itselliseen elämään omana herrattarenaan, joka saattaisi kumminkin jättää lapsetkin tekemättä. Kun hän ei voi periä valtavia summia, hänen on pakko avioitua, ja yksikään aviomies ei suostu olemaan ilman seksiä = lapsia seuraa.

Ehkäisyynhän islam suhtautuu asenteella hälläväliä. Tämän opin tässä taannoin kun lueskelin netistä Koraanin kohtia joissa Muhammedin soturit kyselivät että kun panee noita orjiksi otettuja naisia, niin saako käyttää coitus interruptusta. Muhammed vastasi että ihan sama, koska Allahista se on kiinni syntyykö lapsia vai ei.

Sitä en tiedä kuinka kärkkäitä muslimimiehet ovat teettämään lapsia (seksi-)orjillaan, vai onko naisen raskaaksi saattaminen automaattinen velvoite tehdä naisesta muslimi. Epäilisin että on. Ja vaikkei olisikaan, niin varmastikin ainakin poikalapset kasvavat automaattisesti muslimeiksi, joka takaa sen että heistäkin saa lisää sotureita.

(Musliminainenhan ei sitten kaiketi voine olla orja, eli hänen on oltava vaimo.)

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #5 : la 05.03.2016, 10:25:40 »
Kristinuskokin oli kuulemma alkuaan naisten, orjien, diasporassa elävien ja muiden lyötyjen lohduttaja, kunnes Toopen kaltaiset hakkaaja-alistaja-miehet valjastivat sen itseään varten. Tapakristillisyys on eräänlainen Jeesuksen rituaalinen pyllyraiskaus.
« Viimeksi muokattu: la 05.03.2016, 10:28:54 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #6 : la 05.03.2016, 10:38:20 »
Todellakin, Roomassahan roomalaisten jumalat taisivat olla enempi vähän kuin "eliitin omaisuutta". Alimpina nokkimajärjestyksessä olevat eivät saaneet ko. uskonnosta yhtään mitään, siistä alkoivat fanittamaan Jeesusta.

Käsittääkseni Intiassahan hindulaiseen kastijärjestelmään kyllästyneet kastittomat ovat saattaneet ryhtyä buddhalaisiksi tai muslimeiksi.

Muhammedin alkuseurakunnan jäseniä en kuitenkaan osaa mieltää kauhean päähänpotkituiksi. Tuskinpa heitä olisi ollenkaan alettu vainota, jos eivät olisi alkaneet pitää metakkaa itsestään?

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #7 : la 05.03.2016, 11:07:28 »
Muhammedin alkuseurakunnan jäseniä en kuitenkaan osaa mieltää kauhean päähänpotkituiksi. Tuskinpa heitä olisi ollenkaan alettu vainota, jos eivät olisi alkaneet pitää metakkaa itsestään?

Itseäni aina mietityttää, mitä varten nimenomaan arabianniemimaan täytyy olla takapajula, joka se on. Jos islamin leviäminen olisi tuonut sellaista poliittista vakautta ja hyvinvointia kuin joskus esitetään, niin ihmettelen, miksi kehitys pysähtyi viimeistään 1000-luvulle tultaessa. Kertomus muuttuu täysin, jos ryhdytään vertailemaan islamilaisen imperiumin näennäistä yhtenäisyyttä eurooppalaiseen hallitsijavetoiseen kehitykseen. Euroopassahan seuraavina vuosisatoina hallitsijat ja katolinen kirkko kävivät valtakamppailua, joka huipentui uskonpuhdistukseen ja reformaatiosotiin 1600-luvulla. Se merkitsi katolisen kirkon ylimmän poliittisen vallan murenemista ja protokansallisvaltion syntyä. Miksi islamilaisessa maailmassa ei tapahtunut mitään vastaavaa?

Aivan, ei tapahtunut. Silti halutaan esittää, että islam ja kristinusko toivat edistyksen ja hyvinvoinnin, loivat pohjan teknologian ja filosofian kehittymiselle. Minusta näyttää vakavasti siltä, että euroopassa poliittinen kehitys alkaa vähitellen vasta katolisen kirkon valta-aseman murenemisesta lähtien.
« Viimeksi muokattu: la 05.03.2016, 11:09:39 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Chama

 • Vieras
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #8 : la 05.03.2016, 11:41:15 »
Minusta näyttää vakavasti siltä, että euroopassa poliittinen kehitys alkaa vähitellen vasta katolisen kirkon valta-aseman murenemisesta lähtien.

Mikäli islamia lähestytään uskontoevolutiivisesta näkökulmasta, juuri näin. Tällaisessa uskontoevolutiivisessa lähestymistavassa uskonto nähdään puhtaasti historiallisena ja sosiaalisena rakenteena, ei yksityisenä uskon kokemuksena. Evoluutiomittelössä kristinusko on, syystä tai toisesta, pärjännyt huomattavasti paremmin kuin islam.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #9 : su 06.03.2016, 01:34:32 »
Tappavampi saalistava eliölaji ollut tämä kristinusko.
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #10 : su 06.03.2016, 13:11:12 »
Tappavampi saalistava eliölaji ollut tämä kristinusko.

Entäs, jos yritettäisiin elää tätä päivää, huomiotaisiin käynnissä olevat sodat ja katseltaisiin lajeja ja uskontoja evoluutionäkökulmasta?

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Hartsi

 • Konkari
 • Viestejä: 5776
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #11 : su 06.03.2016, 13:22:20 »
Tappavampi saalistava eliölaji ollut tämä kristinusko.

Miten niin, ethän sinäkään ole lähdössä turvapaikanhakijaksi Pohjois_Afrikkaan ?

Hyvä mies, koeta pysyä ajan hengessä !
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #12 : su 06.03.2016, 19:23:37 »
Todellakin jonkinlaista kehitystä olisi syytä tapahtua. Kun vetoamme siihen että VT:n mukaan juutalaiset tappoivat Jehovansa yllyttämäni kokonaisia heimoja sukupuuttoon naisia ja lapsia myöten (vaikea tosin tietää tapahtuivatko nuo asiat oikeasti, vai oliko vain myytti täynnä uhoa), tai että kristityt tappoivat puoli maailmaa risti- ja löytöretkillään, niin tarkoittaako se sitä että nyt on islamin vuoro levittää mahdollisimman paljon kurjuutta ympärilleen? Koska tämä uskonto on isoista uskonnoista nuorin, niin eikö sen myös pitäisi olla se freesein ja parhain, jos oletetaan että uudempi uskonto on aina parempi kuin edellinen johon se uusi uskonto on reaktio. Muhammedhan katsoi että juutalaiset ja kristityt ovat erkaantuneet oikeasta opista, ja Muhammedin piti itse kehittää uusi, parempi ja "autenttisempi". Tutkijat ovat todenneet että islam sisältää viitteitä gnostilaisesta k-uskosta eli Muhammed kauppiaana tapasi sekä juutalaisia että jonkin tietyn sortin k-uskovaisia, ja kehitteli oman uskontonsa kuulemansa pohjalta, em. uskontoja vähän kuin taulukankaana käyttäen. Ja juuri tämä osoittaa ettei kyseessä ole mikään suoraan taivaasta ojennettu asia, vaan ihan ihmisen itsensä kehittelemä ja funtsailema oppi. Jos se olisi pelkkä filosofia, niin mikäs siinä, mutta uskontona se juuri muuttuukin vaaralliseksi. Ja suurin ongelma on se ettei se osaa muotoutua uusiksi nykyaikaa varten.

Mutta tietysti jos ajattelisi linkolalaisittain että vastaus maailman ongelmiin on roima väestönharvennus, niin ehkä sellaisiin tihutöihin islam ON vastaus. Turha on silloin enää sönköttää mistään rauhan uskonnosta.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #13 : to 10.03.2016, 22:06:09 »

Mutta tietysti jos ajattelisi linkolalaisittain että vastaus maailman ongelmiin on roima väestönharvennus, niin ehkä sellaisiin tihutöihin islam ON vastaus. Turha on silloin enää sönköttää mistään rauhan uskonnosta.

Oikeasti nuo muslimit lisääntyvät Euroopassakin voimakkaammin kuin kantaväestö, joten islam ei ole ratkaisu väestönvähenemiseen. Monet islamilaiset maat kärsivät juuri ylikansoituksesta, koska naisia pidetään lastentekokoneina.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #14 : to 10.03.2016, 22:08:23 »
Tappavampi saalistava eliölaji ollut tämä kristinusko.

On ollut osatekijänä toki myös maailmanhistorian innovatiivisille ja humaaneimmille yhteiskunnille. Länsimaat ovat tuoneet valtavasti teollista ja teknologista kehitystä koko muulle maailmalle. Ei kantsisi unohtaa tuollaistakaan pikkuseikkaa! 8)
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Hartsi

 • Konkari
 • Viestejä: 5776
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #15 : pe 11.03.2016, 08:07:13 »
Nämät sodat, esim. Irakin ja Syyrian sota on ollut pitkälti uskonsotaa.

Täällä oli eilen seminaari, jossa pohdittiin Irakin tilannetta. Siellä puhui myös pakenemisestaan Alia, Irakista aikoinaan Suomeen paennut turvapaikanhakija.

Hän joutui pakenemaan perheensä kanssa, koska oli Shiia - ja miehensä Sunnimuslimi. Sellainen asia ei sopinut ympäristölle ollenkaan ja henkeä uhattiin, joten viime tipassa pääsivät karkuun.

Tällä hetkelläkin näissä kaikissa Pohjois - Afrikan Islamistisissa maissa on ensi sijassa kysymys Islamin Uskonnon eri ryhmittymien sisäisestä valtapelistä, siinä on heillä aina tappamisen meininki mukana.

Muut maat, siis länsimaat mukaan lukien joutuvat sitten selvittelemän Islamistien sotkuja jälkikäteen, se on tehtävä, josta kiitoksia ei hevin jaella miltään suunnalta.


Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely

hibiscus

 • Vieras
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #16 : pe 11.03.2016, 10:38:54 »
Nämät sodat, esim. Irakin ja Syyrian sota on ollut pitkälti uskonsotaa.

Täällä oli eilen seminaari, jossa pohdittiin Irakin tilannetta. Siellä puhui myös pakenemisestaan Alia, Irakista aikoinaan Suomeen paennut turvapaikanhakija.

Hän joutui pakenemaan perheensä kanssa, koska oli Shiia - ja miehensä Sunnimuslimi. Sellainen asia ei sopinut ympäristölle ollenkaan ja henkeä uhattiin, joten viime tipassa pääsivät karkuun.

Tällä hetkelläkin näissä kaikissa Pohjois - Afrikan Islamistisissa maissa on ensi sijassa kysymys Islamin Uskonnon eri ryhmittymien sisäisestä valtapelistä, siinä on heillä aina tappamisen meininki mukana.

Muut maat, siis länsimaat mukaan lukien joutuvat sitten selvittelemän Islamistien sotkuja jälkikäteen, se on tehtävä, josta kiitoksiza ei hevin jaella miltään suunnalta.

Sinulle on jo monta kertaa kerrottu, mikä on islamin ja islamismin ero, mutta se ei tule koskaan paksuun tyhjään kalloosi mahtumaan. Menisit mieluummin postia jakamaan kuin jäisit tänne puhumaan läpiä päähäsi. Olethan omien puheidesi mukaan huippukuntoinen ja 30 vuotta ikäistäsi nuoremman näköinen.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #17 : pe 11.03.2016, 10:39:28 »

Muut maat, siis länsimaat mukaan lukien joutuvat sitten selvittelemän Islamistien sotkuja jälkikäteen, se on tehtävä, josta kiitoksia ei hevin jaella miltään suunnalta.

Vastaanottokeskuksissa jo otetaan yhteen islamin oppikysymyksistä - käytettävissä olevin asein.

Ja ensimmäisille "turvapaikan"-hakijoille on luettu Suomessa syytteitä sotarikoksista..... Joskus olisi selfien sijaan tervellisempää ottaa olut - kuten Wagner.

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Intaktivisti

 • Konkari
 • Viestejä: 658
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #18 : pe 11.03.2016, 19:39:52 »
Sinulle on jo monta kertaa kerrottu, mikä on islamin ja islamismin ero, mutta se ei tule koskaan paksuun tyhjään kalloosi mahtumaan. Menisit mieluummin postia jakamaan kuin jäisit tänne puhumaan läpiä päähäsi. Olethan omien puheidesi mukaan huippukuntoinen ja 30 vuotta ikäistäsi nuoremman näköinen.

Mahtoikohan muuten Taha lähteä postia jakamaan tai jotain muuta kivaa tekemään, kun hänen "paksuun tyhjään kalloonsa" ei koskaan mahtunut, mitä on "islamismi" ja mikä on "islamisti"?
Taha Islam (« Vastaus #8 : Ti 28.07.2015, 10:44:04): Koraani ei määrää ympärileikkausta pakolliseksi, päin vastoin, sen mukaan ihminen on sellaisenaan täydellinen, joten kaikki ympärileikkauksen pakollisuuteen tai suotavuuteen viittaavat hadithit ovat ristiriidassa Koraanin kanssa.

Poissa Hartsi

 • Konkari
 • Viestejä: 5776
Vs: Islam on sotauskonto
« Vastaus #19 : pe 11.03.2016, 20:30:57 »
Nämät sodat, esim. Irakin ja Syyrian sota on ollut pitkälti uskonsotaa.

Täällä oli eilen seminaari, jossa pohdittiin Irakin tilannetta. Siellä puhui myös pakenemisestaan Alia, Irakista aikoinaan Suomeen paennut turvapaikanhakija.

Hän joutui pakenemaan perheensä kanssa, koska oli Shiia - ja miehensä Sunnimuslimi. Sellainen asia ei sopinut ympäristölle ollenkaan ja henkeä uhattiin, joten viime tipassa pääsivät karkuun.

Tällä hetkelläkin näissä kaikissa Pohjois - Afrikan Islamistisissa maissa on ensi sijassa kysymys Islamin Uskonnon eri ryhmittymien sisäisestä valtapelistä, siinä on heillä aina tappamisen meininki mukana.

Muut maat, siis länsimaat mukaan lukien joutuvat sitten selvittelemän Islamistien sotkuja jälkikäteen, se on tehtävä, josta kiitoksiza ei hevin jaella miltään suunnalta.

Sinulle on jo monta kertaa kerrottu, mikä on islamin ja islamismin ero, mutta se ei tule koskaan paksuun tyhjään kalloosi mahtumaan. Menisit mieluummin postia jakamaan kuin jäisit tänne puhumaan läpiä päähäsi. Olethan omien puheidesi mukaan huippukuntoinen ja 30 vuotta ikäistäsi nuoremman näköinen.

Voi, voi poika pahanen miten nyt taas ylireagoit. Ei se nyt tarkoita sitä, että vaikka olet Saaremaal, ni et siel sit soppii huuella niit näit ?

Myö ollaa tääl Suames , mantereel ja me autetaa pakolaisii koko aja, miekii talutteli tos yht äitii ja poikalast et pääsivä paikal ja löysivä oma omaises..

Sie se huutelet siel kaukan, Saaremaal ja laulelet Georg Otsi sävelii, mis oot piilos pakolaisilt. Sie se annat sielt ohjeit muil, ite et tee mittää.

Tänääki ollaa taas autettu pakolaisii viäl lissääki, ostettu SPR:n kirpputorilt sitä sun tätä krääsää kympil.

Paas tehre itekki jotaki hibsu, tee muutaki ko otat Rampsu ja Rimpsu mukkaa, mut älä reuhdo liikoja, tää uuski naine lähtee lipettii sult ? .
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely