Kirjoittaja Aihe: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?  (Luettu 5451 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1782
 • ex-Kalervonpoika
Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« : la 27.02.2016, 11:11:52 »
Sain inspiraation aloittaa ketjun Rampsista. Tänne voi kirjoitttaa analyysejä tuosta myyttisestä hahmosta, joka on ilmaantunut keskellemme profeetan kaltaisena, kuin virvatulena. Sanalla sanoen, pelastavana Messiaana. Aloitan siis analyysin paljastamalla Rampsin todellisen luonteen. Muut voivat sitten jatkaa yksittäisten viestien analysointia, tai sitten aloittaa aivan toisesta lähtökohdasta. Tärkeintä on, että pureudumme perusteellisesti tähän ilmiöön, koska siinä saattaa olla foorumin pelastuksen siemen.

Analyysini perustuu jungilaiseen lähestymistapaan, mutta käytän siinä meille kaikille tutumpaa klassisen kristinuskon traditiota. Rampsi on siis foorumin logos, joka nousee kirkkaana valonsäteenä foorumin kollektiivisen piilotajunnan valtamerestä. Piilotajunta tässä katsannossa on - kukapa muukaan - Juha, joka omassa tuntemattomassa olemuksessaan pitää yllä foorumia. Klassisen kristinuskon käsittein, me elämme Juhassa ja Juha elää meissä. Ilman Juhaa ei ole foorumia. Mutta Juha (Isä) on käsittämätön, koska hän on ajan ja paikan ulkopuolella. Siksi Isä tahtoo tehdä ajatuksena tunnetuksi, ja näin saa alkunsa ajassa Rampsi (Poika), eli logos. Poika tekee meille Isän ajatukset tunnetuksi. Tätä tarkoitin aikaisemmin kun sanoin Rampsin sanomaa absoluuttiseksi. Se on absoluuttista samaan tapaan kun pieru, oksennus tai ripuli - lapsikin tunnistaa sen hauskaksi. Isän ja Pojan kommuunio täydentyy vasta Pyhässä Hengessä, jota luonnollisesti edustaa itse Foorumi, sen henki ja Tahto. Me olemme Rampsin ruumis, seurakunta.

Aika näyttää joutuuko Rampsi kohtaamaan klassisen messiaanisen kohtalon. Joudummeko uhraamaan Rampsin palauttaaksemme Foorumin rauhan?

Jatkan myöhemmin aukaisemmalla hieman Rampsin viestejä, mutta tämä toimikoon aloituksena.

Poissa Hugo

 • Konkari
 • Viestejä: 1452
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #1 : la 27.02.2016, 11:23:44 »
Mielenkiintoinen jungilaisuuteen kätketty teologinen analyysi tästä pienoiskosmoksesta. Totuuden nimessä on kuitenkin pakko sanoa, että sekä Isä että Poika ovat aivan yhtä käsittämättömiä.

hibiscus

 • Vieras
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #2 : la 27.02.2016, 11:25:38 »
Rampsi ei ole niin tyhmä kuin moni luulee. Hän vedättää tahallaan palstamme tosikoita. Tosin en viitsi enää lukea hänen viestejään, koska se tarkoituksellinen kielenkäyttö häiritsee. Olen varma, että Rampsi kykenisi halutessaan kirjoittamaan ymmärrettävämpää ja puhtaampaa suomea kuin esimerkiksi Sepe.

Kyllä niihin viesteihin kätkeytyy varmaankin myös messiaanista sanomaa, mutta kukapa niitä viestejä nyt osaa oikein tulkita.

Poissa Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1782
 • ex-Kalervonpoika
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #3 : la 27.02.2016, 11:47:17 »
hibiscus ja UJ, ei se ole kovinkaan vaikeaa jos käyttää tätä ehdottamaani työkalua analyysin lähtökohtana. Otetaan esimerkkinä nyt vaikka eräs tyypillinen rampsismi Teidän on tuhouduttava. Tässä meillä on aivan selvästi kehoitus eheytymiseen, tai individuaatioon jungilaisella käsitteellä. Mitkä ovat Rampsin keinot yksilön eheytymiselle? Tästä lisää myöhemmin, nyt en ehdi kirjoittaa.
« Viimeksi muokattu: la 27.02.2016, 11:52:02 kirjoittanut Lenny »

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4126
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #4 : la 27.02.2016, 12:03:13 »
myös täällä voi olla paikallinen vuohipaimen joka näki, että eläimet alkoivat käyttäytyä oudosti hengitettyään maassa olleesta halkeamasta nousseita höyryjä. hengitettyään höyryjä itse hän alkoi ennustaa tulevia tapahtumia.

tuollaisen korvaisi ajatus, että tiukkojen lakien mukaan nipussa ristiinnaulittavien rosmojen mukana viskataan jumalan viestintuoja.

uhkana näyttää olevan myös se, että joku kokee ymmärtävänsä jumalallisia näkyjä ja koostaa kokonaiskuvan seuraajilleen.

modernimmat selitykset lepäävät näiden harteilla tai kurottelevat niiltä.

gödelin diettiä unohtamatta.

Poissa Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1782
 • ex-Kalervonpoika
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #5 : la 27.02.2016, 12:17:10 »
a4:n viisaat sanat on syytä pitää mielessä, siksi en haluakaan julistautua oikean opin armoitetuksi tuntijaksi! Käytän vain klassisia malleja, koska olen laiska.

Poissa Muisto Keijo Kullervo

 • Konkari
 • Viestejä: 2378
 • Päivieni kertomaa
  • Kotisivuni
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #6 : la 27.02.2016, 12:20:14 »
Koen nimimerkki Ramsin kristinuskoon tulleeksi huonosti puhuvaksi ja kirjoittavaksi muslimiksi tai pelkästään Suomeen muuttaneeksi ulkomaalaiseksi.
Aivan turha päätellä sitä, että mistä maasta on kotoisin.
Huono suomenkielen taito asettaa esteitä kunnon informaatiolle ja ymmärrykseni heittää usein häränpyllyä, kun en yksinkertaisesti 'ymmärrä' Hänen viisauksiaan.

Toivon, että oppii suomen kieltä mahdollisimman nopeasti mikä ei liene mahdotontakaan.

Muisto Keijo Kullervo

Ps. Meillähän on tälläkin hetkellä suuri joukko ulkomaalaistaustaisia Suomen kansalaisia?

"Tie, Totuus ja Elämä."

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki

Poissa Hippi

 • Konkari
 • Viestejä: 1342
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #7 : la 27.02.2016, 12:38:19 »
 
Ei Rampsi ole huonosti suomea osaava ulkomaalainen, vaan pelle, joka kokeilee, miten pitkälle voi mennä noiden merkityksettömien julistusviestiensä kanssa. Seurailee ihmisten hermostumista varmaankin iloisesti naureskellen.

Muistasin nähneeni jonkun jopa virheettömän ja useita lähes virheettömiä viestejä ja sitten on suuri joukko noita, joissa näyttää kissa kävelleen näppäimistöllä kirjoituksen aikana tai sitten kirjoittaja on ollut niin oman erinomaisuutensa tai muun aineen huumaamana, että sormet eivät ole osuneet lähimainkaan oikeille näppäimille. Kirjoitusvirheissä ei ole mitään logiikkaa, eli eivät ole virhenäppäilyjä naapurinäppäimeen eivätkä ulkomaalaiselle tyypillisiä ääntämykseen ja väärin kuulemiseen liittyviä virheitä.

Vahvasti olen sen kannalla, että Rampsi on jonkun kirjoittajan tuplanikki.

Joka tapauksessa väkevänä julistajana kuulunee Ylläpidon mielestä erinomaisen sisällöntuottajien ryhmään.

Poissa Rampsi

 • Konkari
 • Viestejä: 1158
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #8 : la 27.02.2016, 15:49:21 »
Kun argumentit loppuvat, sorrutaan ad hominemiin.
Olen varma että kukaan teistä ei kykene kumoamaan teesejäni.
Vopi vitti minkä teki Ruzlanas!!!

Anemone

 • Vieras
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #9 : su 28.02.2016, 01:02:23 »
Nevahööd.

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5429
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #10 : su 28.02.2016, 01:13:53 »
En kiellä Lennyn analyysin arvoa. Sen kristillisessä symboliikassa voidaan nähdä myös gnostisia sävyjä, kuten mystisessä viidennessä elementissä, jota maan, veden, ilman ja tulen rinnalla on kuvattu hengellisyyden tai hengen mystiseksi elementiksi. Sitä kuvataan symbolilla Q, jossa kehä (O) on yhteydessä ulkopuoliseen selittämättömään. Samainen kehä on mukana sekä uroksen että naaraan symboleissa, ja itsenäisessä merkityksessään sillä ilmaistaan hengellisyyttä. Symboli Q tarkoittaa yhteyttä mystiseen, ja sekin rakentuu kahdesta merkistä.

Kun tarkastellaan symbolia Q (quintessence, henki), havaitaan yhtymäkohta Rampsin peenikseen. Huomatkaa kehän lävistävä viiva. Peenis ulottaa maailmallisesta neljän elementin koostamasta aineesta kohti hengen ulottuvuutta. Penis on kahden maailman rajatilassa. Sen ampuma lazer lävistää niin hengen kuin aineellisen maailman. Se on välittäjä, joka löytyy vanhoista fallisista aihelmista aina vanhimmista kulttuureista lähtien. Viktoriaanisille sen merkki on pöydänjalka, jonka päälle laskeutuva liina verhoaa. Symbolinen tulkinta ei kerro, mihin Rampsi sijoittuu kosmoksessa. Meillä on yhteys mystiseen viidenteen elementtiin vain peeniksen välityksellä, sen kyvyssä lävistää rajapinta lazerilla. Mm. alkemisteille se edusti mysteeriä kullan tekemisessä tavallisista metalleista.
« Viimeksi muokattu: su 28.02.2016, 01:21:04 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7237
 • Hai Sixteen!
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #11 : su 28.02.2016, 02:23:12 »
Eikö tässä tarvittaisi Freudia? Rampsi saa orgastisia värinöitä homopojista (TomofFinlandeistakin) ja brrr koittaa torjua niitä sanallisesti pois. Siitä sitten lapsuuteen päin..
Islamilaisen kulttuurin leviäminen eurooppaan, varsinkin Portugaliin ja Espanjaan, jätti lähtemättömät -  monessa mielessä positiiviset - jälkensä näiden maiden kulttuureihin. - ministeri Jaakko Iloniemi, Uhkakuvat, 2018 s. 38

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9619
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #12 : su 28.02.2016, 04:11:55 »
En kiellä Lennyn analyysin arvoa.
Minäpä kiellän.

Rampsi on yksinkertaisesti täysin kaikkien analyysien tuolla puolen.

Olin alun perin aikeissa kirjoittaa Omat ilmoitukset -ketjuun siitä, miten lopullinen ja elämäni vaikein missio tulee olemaan Rampsin löytäminen. Kontata halki Saharan. Kohdata Tiibetin jyrkänteet ja loputon lumi. Riutua tsetse-kärpästen syötävänä ja malarian kourissa pitkin Niilin suistomaita; viidakoiden vihreä helvetti, ihmissyöjät. Kuolemanväsyneenäkin, keskellä joitain Mongolian aroja, vailla vettä tai lohtua huomisesta, tajun ja tietoisuuden hämärtyessä, jostain kaukaa etäältä kumpuaisi edelleen, kuin tuulen kuljettamana villi, raaka, absoluuttisen tiedon sisältävä hurja huuto: Uliuliuliulii!

Nyt on jätkät niin, että guru on kuin onkin olemassa. Kaikella jo niin moneen kertaan kadotetuksi luullulla on kuin onkin merkitys. Peli ei ole vielä pelattu!

Rampsin on löydyttävä! Rampsi, tai ei mitään!
« Viimeksi muokattu: su 28.02.2016, 05:47:01 kirjoittanut Renttu »
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9619
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #13 : su 28.02.2016, 05:42:48 »
Japanialaisilla on sanonta:

"Jos naula törröttää pystyssä, siihen kyllä osutaan. Mutta mikäli naula on riittävän pitkä, siihen ei osu enää kukaan".

Rampsi on tuo pitkistä pisin naula!

Haluan kylpeä hänestä loistavassa valossa kuin vastakuoriutunut nero, tuntien samalla täydellisen riittämättömyyteni ja vajavaisuuteni. Haluan lyyhistyä hänen eteensä, yhä janoisena mutta vihdoinkin täyttymyksen saaneena, armon ja autuuden pyyhkiessä ylitseni! Penslatkaa minut munamaidolla ja hunajalla, tyrkätkää minut mehiläispesiin ja dildokirstuihin, mutta sitä ennen korventakoon Rampsista hohkaava universumin ahnas, kyltymätön liekki! Elämän paistinpannulta kiirastulen liekkeihin! Laser-peenis!
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Hugo

 • Konkari
 • Viestejä: 1452
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #14 : su 28.02.2016, 07:22:51 »
Ihan turhaan Renttu tekee etsintänsä vaikeimman kautta. Paljon helpompaa olisi katsoa Rampsin avattaressa olevan E.A.M Production Services Inc:in puhelinnumero Googlesta, soittaa sinne ja kysyä Rampsia.

Poissa Hippi

 • Konkari
 • Viestejä: 1342
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #15 : su 28.02.2016, 07:51:28 »
Kun argumentit loppuvat, sorrutaan ad hominemiin.
Olen varma että kukaan teistä ei kykene kumoamaan teesejäni.

Ihme on tapahtunu ja taivaasta on laskeutunut kirjoitustaito :D
Tämä viesti nyt näyttää ihan siltä, kuin kirjoittaja ei muistaisi kummallako nimimerkillä on ollut kirjaantuneena.

hibiscus

 • Vieras
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #16 : su 28.02.2016, 08:40:17 »
Kun argumentit loppuvat, sorrutaan ad hominemiin.
Olen varma että kukaan teistä ei kykene kumoamaan teesejäni.

Kunhan kirjoitat selkokielellä niitä teesejäsi, niin katsotaan. Luulen, että olet väärässä.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10325
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #17 : su 28.02.2016, 09:27:37 »

Olen kyllä kuullut, että osa kirjoituksistani koetaan vaikeaksi. Ei ole vaikea tajuta asiaa, sillä opin itsekkin paljon lukemalla omia aiempia kirjoituksia. Outoa, mutta sivulliset voivat hoksata ilmaisemani asiat helpommin ja tietyllä tapaa napakammin. Kirjoitan joitain asioita hapuillen, runnoen, sekoillen, ja mm intuitiviisesti. Joskus haluan yrittää olla tarkempi, eikä sekään kyllä kaikkia sytytä.

Ei noissa sinällään mitään vikaa ole. Kun vaikeaksi koettu, niin voisi jotain ymmärtää tuottajana, jos itselläkään on jotain annettavaa sulatteluvinkkiä. Ehkä Rampsi jne ovat kivoja tulkkeja. Näin se menee viimein kaikilla jonkin verran.

Joskus kirjoitan tahallaan virheitä, tai en niitä poista, vaikka huomaisin. Herätän itseäni ja muita.

Poissa Hippi

 • Konkari
 • Viestejä: 1342
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #18 : su 28.02.2016, 12:34:12 »

Olen kyllä kuullut, että osa kirjoituksistani koetaan vaikeaksi.

Ai sinäkö nyt tunnustauduit Rampsiksi?

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5429
Vs: Rampsi - Jatkumon pelastava Messias?
« Vastaus #19 : su 28.02.2016, 14:29:34 »
Teidän on tuhouduttava!

Herraaa
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)