Kirjoittaja Aihe: Facebook  (Luettu 9406 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 2971
 • Väärinajattelija
Vs: Facebook
« Vastaus #80 : ti 30.01.2018, 16:30:40 »
Nyt olen kaiken nähnyt. Facebook on päättänyt alkaa ominpäin kääntämään tekstejä sille kielelle mitä pääasiassa käyttää Facessa. Ihmettelin kun yleensä englanniksi kirjoittava ulkomaalainen FB-kaverini oli yhtäkkiä töräyttänyt jotain suomeksi, ja siinä oli sitten valikko alla mistä näkee alkuperäistekstin. Ainoat valinnat että älä näytä alkuperäistekstiä ja arvioi käännös, mutta ei sellaista namikkaa että "älä käännä!"

ei sellaista namikkaa että "älä käännä!" ;D

Googlehan on näitä laatukäännöksiä tuputtanut jo jonkin aikaa. Ottaa päähän se, että vaikka työkaluista valitsee, että hae vain suomenkielisiä saitteja, niin silti tulee näitä sössötyksiä osumiin. Ja taitaa tulla sekalaisia osumia silloinkin, jos valitsee "hae vain Suomesta", kaiken maailman jenkkituputusta...>:(
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4111
Vs: Facebook
« Vastaus #81 : ti 30.01.2018, 22:54:04 »
Nyt voi hyvin pienimuotoisesti testata omaa altistumistaan valeuutisille facen uudella apletilla:

https://www.theverge.com/2017/12/23/16814490/facebook-instagram-russia-pages-internet-research-agency-tool

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15460
Vs: Facebook
« Vastaus #82 : pe 02.02.2018, 19:30:49 »

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 15823
Vs: Facebook
« Vastaus #83 : pe 02.02.2018, 21:05:58 »
Facebookista tuli vitsi, huono sellainen. Sen piti olla sananvapauden airut, nyt on sensuurin edelläkävijä. Onneksi en ole tuolla kuin feikkiprofiililla, näin jo aiemmin, mihin tuo tulee johtamaan.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Matleena

 • Vieras
Vs: Facebook
« Vastaus #84 : pe 02.02.2018, 22:38:50 »
Norma tarkoittanee tätä,
Facebookin taideteoksen kuvalinkin bannaus on viety Ranskassa oikeuteen..  https://www.is.fi/digitoday/art-2000001903977.html?nomobile=4

Kuva
« Viimeksi muokattu: pe 02.02.2018, 22:43:55 kirjoittanut Magdaleena »

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 15823
Vs: Facebook
« Vastaus #85 : pe 02.02.2018, 23:48:02 »
Tuo eräs nymfejä esittävä vanha taideteos oli kai myös joutunut hirviöfeministien hyökkäyksen kohteeksi. >:(
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15460
Vs: Facebook
« Vastaus #86 : la 03.02.2018, 09:14:25 »
Taisin tuosta ohimennen jotain jostain nähdä (en kuvaa, tosin) ja en yhtään ihmettele jos humoristinen kannanotto Facebookiin, joka Facebookissa vastaan tuli, olisi nimenomaan em. keissin innoittama.

hibiscus

 • Vieras
Vs: Facebook
« Vastaus #87 : la 03.02.2018, 09:38:42 »
Taisin tuosta ohimennen jotain jostain nähdä (en kuvaa, tosin) ja en yhtään ihmettele jos humoristinen kannanotto Facebookiin, joka Facebookissa vastaan tuli, olisi nimenomaan em. keissin innoittama.
Katsoin tällaisen dokumentin:

http://areena.yle.fi/1-2213270 Facebookistan

Kirjan hipeistä kirjoittanut tyyppi valitti että kun hän oli laittanut kirjassaan käyttämiään kuvia alastomista hipeistä Faceen, nämä oli kaikki poistettu. Hän ihmettelee miten mainostaa kirjaansa, koska ei halua sensuroida materiaalia. Toinen tyyppi oli piruuttaan tutkinut kuinka paljon materiaalia hänestä löytyy Facesta, ja oli printtaillut järjettömän läjän paperia jossa sitä matskua on. Erikoista oli että tämä kaikki oli hänen jossain vaiheessa Facesta poistamaansa materiaalia.

Livahti mieleen että onko se sitten kauheaa jos ei nimenomaan Facessa saa alastonkuvia olla, ja tuli kyyninen ajatus että onhan meille jo vuosia jankutettu että minkä kerran nettiin laitat, se on siellä ikuisesti. Mutta mikä oikeus jollain tietyllä yhtiöllä on jemmailla seikkoja jotka ihminen itse on jo sivultaan hävittänyt? Ja jos ja kun Face on kuitenkin käytännössä ujuttautunut tärkeäksi välineeksi hoitaa sosiaalista ja jopa ammatillista kanssakäymistä, niin saako se mennä sörkkimään sitä aineistoa jota joku ihminen käyttää ja haluaa esitellä ammattinsa puolesta? Entä jos alastonkuvien henkilöt ovat itse antaneet suostumuksensa (kuten oletettavaa onkin), kuviensa julkaisemiseen?

Ohjelmassa tuotiin esille kuinka mielivaltaista sensurointi ja sallinta voi olla. Joku esitteli Face-sivua jossa oli läjä naisten takalistoja. Sen olemassaoloon ei oltu millään tavalla puututtu.

Drag queenit kertoivat että heidän tilejään oli suljettu, kun he olivat avanneet niitä taiteilijanimellä. Eräskin ilmoitti jo puoli elämäänsä esiintyneensä taiteilijanimellään, joten hän mielsi että se on hänen persoonansa jolla hän haluaa yhteyttä pitää. Mutta Face päätti toisin.

Olen itse menettänyt yhden tilin sen vuoksi että liikuin keksityllä nimellä (alunperin sarjakuvahahmon nimi) ja väärän sukupuolen kuvalla. Ehkä se oli Facebookille liian suuri hämmästyksen ja kummastuksen paikka että alkuperäisiin tietoihin on syötetty yksi sukupuoli ja profiilikuvassa on toinen sukupuoli. Itselleni kuitenkin tuollainen kikkailu on netissä esim. foorumeilla ollut hyvin tyypillistä, koska välillä minua miellyttää ottaa välimatkaa omaan sukupuoleeni, taikka tehdä jonkinlaisia kombinaatioita. Erään ihmisen tiedoissa olen nähnyt merkinnnän "mielikuvitusolento", joten en ole varma että salliiko FB nykyään sen että luo profiilin ei-henkilönimellään. Itselleni se ei ainakaan moista mahdollisuutta tarjonnut kun viimeksi asiaa kokeilin. Esiintyminen taiteilijanimellä olisi kuitenkin monelle ihmiselle tärkeää tai edes hyvää mieltä tuottavaa.

Drag queenit puhuivat siitä että joillekin ihmisille vaatimus esiintyä omalla nimellä on ylivoimainen, koska he ovat saattaneet kokea perheväkivaltaa tms. ja on vaarallista antaa oikeat tiedot yhtään minnekään. Aika ilkeältä kyllä tuntuu Facen taholta jos heidän mielestään eksän kostoa pakeneva ihminen ei saa omata minkäänlaista nettososiaalista elämää. Tällaista en itse ollut koskaan tullut edes ajatelleeksikaan, vaikka olenkin jonkin verran paranoidi netissä omien tietojeni antamisen suhteen. Plus en ollut millään tavalla yllättänyt kun selvisi että jollekin random tyypille nettideittien tiimoilla antamani oma kasvokuvani oli päätynyt jollekin paskasaitille pornon sekaan. En siitä kauhean ilahtunut ole, mutta tämähän on tätä nykypäivää. (Jos haluan kuviani nakusaitille, haluan päättää itse mitä niissä kuvissa on ja millaisia ne ovat, eikä passikuvamainen kasvokuva ole suinkaan se mitä olisin semmoiselle saitille tälläämässä.)

Tuotiin tietysti esille myös se että kun ei sieltä Facesta ikinä tosiaan saa mitään pois, niin se on ihan jumalaton tietovarasto yli miljardista ihmisestä. Edes Stasi ei kuulema kyennyt tuollaiseen mitä FB nykyään. Ja kaikkein hulluinta on tietysti se että me itse annamme vapaaehtoisesti kaikki tiedot itsestämme, ja silloin kun emme itse ole asialla, niin meidän kaverimme lörpöttelevät meistä, jakelevat kuvia joihin me olemme merkittynä yms. Näin lopulta mikä tahansa tieto voi päätyä kenen tahansa haltuun.

Tuntemattomaksi käsitellyin kasvoin esiintynyt FB:n moderaattorina toiminut nainen puolestaan kertoi miten mielivaltaisesti kontrolli pelaa. Väsyneenä kuulema saattaa poistaa mitä sattuu kun alkaa jo kuvat vilisemään silmissä. Eikä oikein huvita katsella pitkiä videoita, ja jos siellä on välissä jotain karmeaa, niin poistamatta se sitten jää. Paska duunihan se on tietty katsella läpi päänkatkaisuja ynnä muuta tällaista. En ollut kokoajan ihan skarppina asiassa että mikä kaikki siellä sitten hyväksytään, jäi mielikuva että raatokuvat joissa näkyy suolet ja sisäelimet poistetaan (ehjät ruumiit saavat jäädä?) Jos joku katsoo ko. dokun, niin voi toki valaista asiaa tarkemmin tässä.

Miksi sinä sitten roikut siellä FB:n Rajat kiinni ja muissa rasistiyhteisöissä, kun joudut sieltä vähän väliä jäähylle?

PS, doku ei tarkoita dokumenttia, vaan juoppoa.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15460
Vs: Facebook
« Vastaus #88 : la 10.02.2018, 12:37:55 »
Käyskentelin eilen eräällä alueella, sanotaan nyt vaikka Piippolassa. Mukanani oli tietysti älypuhelimeni. Mutta Facebookin olen siitä poistanut, koska en puhelimella sitä käytä.

Hiemanko sitten hätkähdin kun tietokoneella eräällä profiilillani Faceen kirjauduttuani saitti alkaa mainostamaan minulle Piippolan Lidliä. Kyseessä täysin eri laite, joten mitä helvettiä? Muuta selitystä tälle en keksinyt kuin tämän: kyseessä oli FB-profiili jonka alunperin loin omalla henkilönimelläni, etu- ja takanimeä myöten. Tarkoitus oli keskustella paikallisista asioista eräässä FB-ryhmässä, ja sen kerran sitten päätin olla ns. oma itseni. Ilman kuvaa kuitenkin. Mutta tavalliseen tapaan iski jossain vaiheessa vainikset ja ties mitkä tuskatilat, ja muutin tuossa kyseisessä profiiilissani ensin toisen nimistäni keksityksi, ja myöhemmin toisenkin. Nyt minulla oli siis yksi profiili täydellä salanimellä ja pärstäkkeellä joka ei ole omani. Olen joskus miettinyt että kummitteleekohan se alkuperäinen nimi, eli oma nimeni, jolla profiilin loin silti jossakin salaisessa tiedostossa. Ilmeisesti näin on. Mitään muutakaan yhdistävää tekijää minun älypuhelimeni ja kyseisen FB-profiilin välillä ei minun nähdäkseni ole kuin nimeni. Tietokoneellakaan en ole Windowsin asennuksessa käyttänyt koko nimeäni.

Melko yhdentekevää tämä kaiketi on, mutta jos alkaa kovastikin kyrsimään, niin kaippa sitten poistan sen profiilini kun ei sillä kyseisellä profiililla ole mitään erityistä arvoa. Saahan niitä luotua taas uusia.

Toisaalta samaan aikaan toimin Googlessa jonain ihme oppaana älykännylläni ja latailen täysin omalla nimelläni kuvia nettiin. Ilman pärstää. Tämän johdosta se jokin jonka orjana vapaaehtoisesti olen kyselee minulta tuon tuostakin oletko ollut siellä ja täällä, otatkos meille kuvan sieltä mistä olet (esim. jonkin kaupan sisästä - eihän siellä käsittääkseni edes saa kuvata...?), arvosteletko paikan jossa olit ja blaa blaa. Yhtä paikkaa mistä en erikoisemmin edes pidä, mutta jossa joudun oleskelemaan ajoittain, kysellään kokoajan että ota kuva, anna arvio. Pitäisi selvittää mistä sieltä saa skipattua koko mestan pysyvästi.

Miksi sitten suostun olemaan kyttäyksen alla? Huvikseni? Onhan tuosta kai ainakin se hyöty että jos raatoni löytyy lumihangesta jonkun ihmishirviön teurastamana, niin puhelimestani näkee missä olen liikkunut. Josko vaikka auttaa saamaan murhaajan nalkkiin?

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15460
Vs: Facebook
« Vastaus #89 : ma 19.02.2018, 09:21:36 »
Teinit hylkäävät FB:n ja jäljelle jää vanhoja pieruja:

http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/facebook-quit-young-people-social-media-snapchat-instagram-emarketer-a8206486.html

Jos FB on kellekään muulle yhtä tympeä käyttää älypuhelimella kuin se minulle parin kokeilun perusteella hitaalla yhteydellä on, en yhtään ihmettele. Mutta ihmisentaimet tietysti oppivat ihan mitä tahansa ja varmaan handlaisivat senkin, plus useimmilla varmaan on nopeat yhteydet puhelimessa, kun eivät ehkä erikseen tietokonetta edes käytäkään. Että onpahan taas noin jotta pitää olla hip ja hop ja käyttää jotain muuta kuin kalkkikset.

Poissa urogallus

 • Konkari
 • Viestejä: 3052
Vs: Facebook
« Vastaus #90 : ma 19.02.2018, 09:27:31 »
Eikös FB:n hiipumisesta ole ollut juttua jo vähintään viisi vuotta? Ei ehkä kannata vielä toivoa liikaa.

Paikalla Big Data Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1714
Vs: Facebook
« Vastaus #91 : to 22.02.2018, 07:39:47 »
FB:n loppu häämöttää, ainakin jos EU:lta kysytään.

Tässä paperissa esitellään varsin kokeellisia tutkimuksia liittyen FB:n ydinliiketoimintaan, eli mainostamiseen: Facebook Use of Sensitive Data for Advertising in Europe

ABSTRACT

The upcoming European General Data Protection Regulation (GDPR) prohibits the processing and exploitation of some categories of personal data (health, political orientation, sexual preferences, religious beliefs, ethnic origin, etc.) due to the obvious privacy risks that may be derived from a malicious use of such type of information. These categories are referred to as sensitive personal data. Facebook has been recently fined 1.2M  in Spain for collecting, storing and processing sensitive personal data for advertising purposes. This paper quantifies the portion of Facebook users in the European Union (EU) who are labeled with interests linked to sensitive personal data. The results of our study reveal that Facebook labels 73% EU users with sensitive interests. This corresponds to 40% of the overall EU population. We also estimate that a malicious third-party could unveil the identity of Facebook users that have been assigned a sensitive interest at a cost as low as 0.015 per user. Finally, we propose and implement a web browser extension to inform Facebook users of the sensitive interests Facebook has assigned them.


(Boldaukset omani)

Yleisemmin ottaen GDPR:n merkitys on valtava, "liian suuri julkisuuteen". Itse olen ehdottomasti pro-GDPR. Saadaan vihdoinkin jotakin tolkkua näiden amerikkalaisten mellastukseen.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 3906
Vs: Facebook
« Vastaus #92 : to 22.02.2018, 07:59:05 »
Toistaiseksi Facebook ei ole päässyt kovin hyvin käsiksi persoonaani, koska vältän tuomasta esille seuraavan tyyppisiä asioita: "health, political orientation, sexual preferences, religious beliefs, ethnic origin, etc.".

Jossakin vaiheessa FB todennäköisesti alkaa analysoida kuvia nykyistä tarkemmin, ja tällöin se tutkii, mitä aiheita julkaisemani kuvat käsittelevät, ja suuntaa mainokset sen perusteella. Kuvia on tuhannen kappaleen verran, vai onko niitä jo enemmänkin, joten siinähän on analysoimista.

FB on kännykällä täysin surkea ja aivan erilainen kuin tietokoneella. Kännykkään saattaa tulla ilmoitus, että se tai tämä henkilö julkaisi jotakin, ja kun ikkunaa klikkaa, mihinkään tällaisiin julkaisuihin ei päädy. Tai tulee ilmoitus, että on niin ja niin monta uutta ilmoitusta, mutta ei niitäkään näe, eikä niitä ehkä edes ole. Täyttä sekoilua siis.

Mainosten ja erilaisten hämäräjuttujen määrä FB:ssä on lisääntynyt, ja koko juttu on muuttunut sekavammaksi.

Kaikella on alkunsa, huippuhetkensä ja vääjäämätön loppunsa. FB:n hidas loppuliuku on ilmeisesti jo menossa.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7215
 • Hai Sixteen!
Vs: Facebook
« Vastaus #93 : to 22.02.2018, 19:50:11 »
Toistaiseksi Facebook ei ole päässyt kovin hyvin käsiksi persoonaani, koska vältän tuomasta esille seuraavan tyyppisiä asioita: "health, political orientation, sexual preferences, religious beliefs, ethnic origin, etc.".
Eh, wanhalla näkökulmalla jo muistaakseni toin esiin tutkimuksen jonka mukaan muutama kymmenen tykkäämisen, klikkauksen tms perusteella ihmisestä voi päätellä homo/bi/hetero, liberaali/konservatiivi, uskonto jne ilman että hän on sitä suoraan tai mielestään epäsuoraan mitenkään sanonut. Esimerkiksi liberaalit diggaa Morgan Freemania, kun taas persut ei juuri käy kulttuurilaitoksissa eikä räppärien sivuilla mutta kommentoivat herkästi ulkonäköjä kriittisesti  jne. Siis musasta ja muista kiinnostuskohteista, makuasioista voi päätellä hyvin paljon jota uhri ei tajua edes ja luulee profiililtaan olevansa "piilossa" koska "vältän kirjoittelussani semmoisia aiheita".

"Elisabet Rehn oli viimeinen oikea puolustusministeri jolla oli munat."  - Pasi Majuri US 30.9.18

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15460
Vs: Facebook
« Vastaus #94 : to 22.02.2018, 20:23:25 »
Toistaiseksi Facebook ei ole päässyt kovin hyvin käsiksi persoonaani, koska vältän tuomasta esille seuraavan tyyppisiä asioita: "health, political orientation, sexual preferences, religious beliefs, ethnic origin, etc.".
Eh, wanhalla näkökulmalla jo muistaakseni toin esiin tutkimuksen jonka mukaan muutama kymmenen tykkäämisen, klikkauksen tms perusteella ihmisestä voi päätellä homo/bi/hetero, liberaali/konservatiivi, uskonto jne ilman että hän on sitä suoraan tai mielestään epäsuoraan mitenkään sanonut. Esimerkiksi liberaalit diggaa Morgan Freemania, kun taas persut ei juuri käy kulttuurilaitoksissa eikä räppärien sivuilla mutta kommentoivat herkästi ulkonäköjä kriittisesti  jne. Siis musasta ja muista kiinnostuskohteista, makuasioista voi päätellä hyvin paljon jota uhri ei tajua edes ja luulee profiililtaan olevansa "piilossa" koska "vältän kirjoittelussani semmoisia aiheita".

Paitsi jos "uhri" onkin perustanut toisen FB-profiilin jolla hoitelee kaiken poliittisen vänkyttämisen tai seksiperversioidensa pyörittelyn. Jälkimmäinen tosin ei oikein FB:ssa taida edes onnistua, kun sieltähän poistetaan kaikki tuhmat kuvat. Kuulema. (Vai poistetaanko, jos pervot perustavat oman ryhmän ja pervoilevat vain keskenään? Sikäli jos poisto perustuu käräyttelyyn eli ilmiantoon, ja miksikäs pervot toisiaan ilmiantaisivat...?)

Väitän että musamieltymyksistäni ei voi päätellä yhtikäs mitään muuta kuin että onpa muijalla laaja-alainen maku. Semmoista muuan tyyppi ainakin kerran sanoi kun levyhyllyäni katsoi. Ehkä muutamasta FB-kaverista voi päätellä jotain, ainakin sen etten ole hirmusuvakki, kun en ole heittänyt niitä kavereita veks jotka ovat kehdanneet sanoa jotain maahanmuuttokriittistä. Eipä näitä pääprofiilissani kyllä ole kuin kaksi, ja toisaalta on muutamia suvaitsevaisia ja jopa uskovaisia. Eli ihmisissäkin minulla on laaja skaala. On muutama ulkomaalainenkin, itseasiassa.

No, en minä mitenkään erityisen "ovela" kuvittele olevani. Mutta en mielestäni ihan pienimpään mahdolliseen lokeroon tungettavissa.

Poissa Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 2971
 • Väärinajattelija
Vs: Facebook
« Vastaus #95 : la 03.03.2018, 00:50:43 »
Facebook sensuroi 30 000 vuotta vanhan ikonisen patsaan

Pornoa! ;Dhttps://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005587758.html
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 15823
Vs: Facebook
« Vastaus #96 : la 03.03.2018, 01:07:52 »
Ei pitäisi sensuroida, vaikka onkin saatanan ruma nainen.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9576
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Facebook
« Vastaus #97 : ti 20.03.2018, 14:01:05 »
Breaking: Channel 4 just announced they’re airing another undercover film tomorrow where Cambridge Analytica say they won the election for Donald Trump and describe how. This is a car crash airing live on TV. Journalism matters (Twitter).

 Tässä eilen julkaistu tallenne Cambridge Analytican pomoista lesoilemassa, miten vaikuttavat vaaleihin: Cambridge Analytica Uncovered: Secret filming reveals election tricks (Youtube).

 The Guardianilla oli Cambridge Analytican touhusta erinomainen artikkeli viime vuonna, koskien Brexitiä. Eilen siitä julkaistiin jatko-artikkeli: The Cambridge Analytica Files: ‘I made Steve Bannon’s psychological warfare tool’: meet the data war whistleblower".

 Deletoikaa Facbook-tilinne. Sen kurssi on laskenut tämän päivän aikana lähes viisi miljardia dollaria, mikä on ihen helvetin oikein!

 
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9576
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Facebook
« Vastaus #98 : ke 21.03.2018, 17:43:22 »
Cambridge Analytica's parent company reportedly offered a $1.4 million bribe to win an election for a client (Business Insider).

 Facebook on maailman suurin matopurkki, tytäryhtiöineen. Tällä hetkellä osakkeiden arvosta on sulanut yli 50 miljardia dollaria.

 Nyt syytteitä ovat nostaneet niin Facebookkiin investoineet, kuin yksityiset käyttäjät. Joukkokanne jenkkityyliin kehiin vain.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9576
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Facebook
« Vastaus #99 : ke 21.03.2018, 17:51:10 »
Zuckerberg on aikeissa avata sanaisen arkkunsa seuraavan vuorokauden kuluessa: Facebook CEO Mark Zuckerberg to break silence on Cambridge Analytica data use (NBC).

 "Facebook CEO Mark Zuckerberg will speak publicly in the next 24 hours with a "focus on rebuilding trust," a spokesperson for the company told NBC News".

 Ai, että luottamuksen "jälleenrakentamisessa"? Miten helvetissä sen voi jälleenrakentaa, kun sitä ei ollut alun perinkään:

"Zuck: Just ask.

Zuck: I have over 4,000 emails, pictures, addresses, SNS

[Lisää tähän kaverin nimi: What? How'd you manage that one?

Zuck: People just submitted it.

Zuck: I don't know why.

Zuck: They "trust me"

Zuck: Dumb fucks!"

 Tuolta pohjalta luottamuksen jälleenrakentaminen onkin upea haaste.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao