Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Kamari / Vs: Oikeus määritellä itse oma identiteettinsä
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ti 23.05.2017, 23:15:40 »
Siwakristillisyyttä olen juuri itse kritisoinut. Näinhän nykykirkkomme toimii.

Miksi sinä sitä kritisoit? Sehän sopii sinulle oikein hyvin. Rusinat pullasta eiks je?

Et lainkaan ymmärrä, mistä puhun. Minä haluaisin juuri suojella länsimaista sivistystä, en korvata sitä noilla malleilla, jotka tekevät Afrikasta ja islamilaisesta maailmasta tuollaisia p-läpiä. En halua tuota kulttuuria tänne. Meillä on jo parempi kulttuuri.
92
Kamari / Vs: Herrasmies - tunnistatko itsesi?
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ti 23.05.2017, 23:13:39 »
Mielenkiintoisia ja älyvapaita johtopäätöksiä.
93
Temppeli / Vs: Kristinusko
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ti 23.05.2017, 22:50:24 »
Minulla on jo ämpäreitä kotona.
94
Temppeli / Vs: Uusi avioliittoaloite etenee
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ti 23.05.2017, 22:49:21 »
Heteronormatiivisuus ei edusta ahdasta sukupuolikäsitystä, vaan normaalia ja perinteistä biologista näkemystä. Homo- ja queertyrkytys edustavat ahdasta sukupuolikäsitystä, joita tietyt aikuiset yrittävät lapsille syöttää väkisin.

Luepas vähän historiaa niin huomaat, ettei kaksijakoinen ja käyttäytymistä tiukasti normittava sukupuolijako ole ollenkaan se vanhin ja perinteisin malli. Päinvastoin se on kulttuurinen ilmiö, jolla on ollut omat tiettyyn aikakauteen liittyvät tavoitteensa. Miesmäisyys ja naismaisuus ovat varsin muuntuvaista sorttia, jos niitä historiallisesti tarkastelee. Moninaisemmat käsitykset sukupuolesta ovat varsin vanhoja keksintöjä. Kuten jossain jo aiemmin muistutin sua, jo 1400-luvulta löytyy esimerkkejä yhteisössä olleista "kolmannen sukupuolen" malleista. Ihan heti en kutsuisi 1400-lukua postmoderniksi nykyajaksi.

Silti ei ole toista kysymystäkään siitä, mikä on se suvunjatkamisen malli. Sille on vain YKSI olemassaoleva malli. Toki ihmiset seksuaalisuuttaan harjoittavat mitä omituisemmilla tavoin, mutta suvunjatkamisessa on vain yksi vaihtoehto, se, minkä biologia ja evoluutio on luonut. Miksi tuosta asiasta pitää ylipäätään väitellä?
95
Verstas / Vs: Huumoria (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Renttu ti 23.05.2017, 22:48:04 »
Selvästi sovittu juttu. Not funny - Abandoned!

VV.
Niin on, mutta ei se estä tapahtumaa olemasta hauska. Minusta se oli hauska - se riittää.
96
Tori / Vs: Terrorismi (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Renttu ti 23.05.2017, 22:41:02 »
Juuri uutisissa kerrottiin ettei Manchesterin keikkapaikalla kasseja tarkistettu. Olisiko pommimies havainnut saman jollain aiemmalla keikalla, jolla kävi tiedustelemassa kohdetta? On hirvittävän vaikeaa, käytännössä mahdotonta, turvata joukkotapahtumien turvallisuus. Muistaakseni taannoisessa Brysselin lentokenttäiskussa hyökättiin juuri turvatarkastusjonoon. Terroristit valitettavasti löytävät aina kohteensa.
Tätä epäilinkin. 90% Yleisöstä pikku- ja teinityttöjä, olisi pitänyt tarkastaa silti. En olisi ollut yllättynyt, vaikka tekijäkin olisi ollut teinityttö. Totta on, että estäminen on lähes mahdotonta, mikäli tekijä/tekijät suunnittelevat ja ennakoivat huolella. Varsinkin avomaaston massatapahtumien mahdollisuudet toteuttaa yhtä sun toista hirvittävät.
97
Tori / Vs: Vapaa yhteiskunnallinen sana
« Uusin viesti kirjoittanut Laika ti 23.05.2017, 22:35:45 »
On se mielekäs tunne, jotta sivistystään ja kyvykkyyttään pitää lahjana. Menee kovin metafyysiseksi, jos nyt sitä ryhdyn setvimään, mutta se muistuttaa minua Kopekin esittämästä kysymyksestä, jossa hän uteli muutama viikko sitten, miten ihminen välttää katkeroitumisen. Näen kiitollisuuden katkeruuden vastinparina, ja minun piti kirjoittaa kiitollisuudesta. Kopekin esittämä kysymys kyllä ansaitsisi saada vastauksensa. Olen harmitellut mielessäni, etten siihen ole lainkaan reagoinut.
98
Yhteisö / Vs: Foorumipäivän mäntti
« Uusin viesti kirjoittanut TSS ti 23.05.2017, 22:35:38 »
Ti 23/5: TSS paapoi Laikaa, vaikka Laikasta voi kehittyä hyvä foorumisti ainoastaan hakkaamalla. TSS on foorumipäivän mäntti.

No kiitti vaan. Kerrankin kun yrittää olla aktiivinen foorumisti, ja hölötystäkin puolustin. Ei tuu mittää.
99
Tori / Vs: Informaation manipulointi: sensurointi ja vääristely
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ti 23.05.2017, 22:31:20 »
Pertti Rönkkö Facebookissa:
Saksassa on taas kusetusta (ilmeisesti) julkisin varoin rahoitetuissa "tutkimuslaitoksissa":

"Saksan hallitus antoi göttingeniläiselle demokratin tutkimusinstituutille toimeksiannon tutkia, miten paljon entisen Itä-Saksan alueella on äärioikeistolaisuutta. Tulos oli murskaava: idässä on vahvasti ääroikeistolaisuutta ja paljon äärioikeistolaisia. Uutista on yritetty nyt vetää takaisin, kun selvisi, että osaa tutkijoiden haastattelemista lausunnonantajista ei ole oikeasti edes olemassa, ja että osa muistakin, jopa virkamiehistä oli anonymisoitu. Monet syyttävät tutkijoita omien ennakkoluulojensa ja toiveidensa peilaamisesta vain vähän tieteellistä työtä muistuttaviin tutkimustuloksiin. Myös tutkijat itse myöntävät tehneensä virheitä."

Nuo siis eivät valehdelleet, eivätkä esittäneet harkitusti valeuutisia, he vain tekivät virheitä...! ::)
https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/10154830504503542?pnref=story
Media tuskin tulee noita juuri tuomitsemaan, koska tarkoitus heillä oli valehtelullaan hyvä...
100
Kamari / Vs: Kuolleita
« Uusin viesti kirjoittanut Anemone 2.0 ti 23.05.2017, 22:27:07 »
En ole katsonut ainoatakaan Bond-elokuvaa. Lapsena kyllä pidin Veijareita ja pyhimyksiä -sarjasta. Olenkohan sen jälkeen nähnyt ainoatakaan Mooren elokuvaa?

https://www.youtube.com/watch?v=I3PkifaRHWI

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]