Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Akatemia / Vs: Seksuaalinen häirintä ja häiriköinti (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut T0ope su 18.02.2018, 12:56:18 »
Erasuren videon linkkaaminen on seksuaalista häirintää, suorastaan terrorismia!

Musiikillisesti aika hyvää, tasapainoista poppia, mutta nuo videot... melko gay  ;D
Älä muuta sano!
92
Akatemia / Vs: Rikoksia ja hämäräpuuhia
« Uusin viesti kirjoittanut T0ope su 18.02.2018, 12:54:31 »
Vastauksia ei luonnollisesti tullut. Itse veikkaisin, että kyseessä oli Ugandan turvallisuuspalvelun epäonnistunut operaatio rahan kiristämiseksi liikemiehiltä. Totuutta tuskin ugandalaiset selvittävät.

VA.
Oliko jutussa yritetty selvittää Suvin matkan rahoitusta lainkaan? Viime tietojen mukaan Suvi ei ole vastannut median haastattelupyyntöihin, ja poistanut Naamakirjasta aiemman selityksensä.
93
Temppeli / Vs: Piispa T. Laajasalo, raha ja hengellisyys
« Uusin viesti kirjoittanut -:)lauri su 18.02.2018, 12:53:58 »
Tarkoitat ateisteilla niitä, jotka loivat Neuvostoliiton, Kansallissosialistisen Saksan ja Maon Kiinan, ilmeisesti?
En tarkoittanut nationalisteja, vaan ateisteja.
94
Vapaa / Vs: Dokkareita joka lähtöön!
« Uusin viesti kirjoittanut Juha su 18.02.2018, 12:41:21 »

https://oppimis-ja-muistitekniikat.fi/lapsen-muisti-ja-oppiminen/

Oppiminen tapahtuu muistijälkien avulla. Muistijälki syntyy kun tapahtuma aktivoi useita hermosoluja yhtaikaa.


Joo, tosin kieli on sitä, joka huutaa ristiriitaa sen kanssa, mitä sanotaan. Ajatteleeko joku muu näin, tuosta otoksesta, ja sen sanavalinnoista?
95
Takomo / Vs: Huumoria (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut a4 su 18.02.2018, 12:32:33 »
On monta asiaa jossa voi"mme" nauraa itselle"mme". Sitä vain en tajua että miksi pitäisi nauraa silloin kun kyseessä on joku asia jolle toisessa maassa ei paljon naureskeltaisi. Tuntuu että "meiltä" vaaditaan enemmän kuin muilta. Tai en minä tiedä, mutta olettaisin että jos menee USA:han tuikkaamaan lipun tuleen, onanoimaan sen päälle tms. niin ei siellä ehkä naurettaisi, vaikka ajoittain amerikaanoilla taipumusta huumorintajuunkin lienee. Ja sama juttu muiden maiden kanssa.

Lippu on vain rätti, mutta "me" olemme niin piskuinen kansakunta että kannattaakohan antaa sellaista vaikutelmaa että "me" halveksimme omaa"mme", koska siitä voi tulla se fiilis tai tendenssi että muutkin voivat tehdä samoin.

Joillekin white power -tyypeille voi kyllä vapaasti nauraa. Minuakin nauratti kovin kun näin sketsin jossa yhtä käsivarsi erektiossa seisovaa uusnatsia käytettiin pyykkitelineen osana. Mutta missä vaiheessa ja minkä takia jotkut harmittomat kansallissymbolit kuten lippu varattiin yksinomaan heidän käyttöönsä niin että jos haluaa nauraa oikeistolle, pitää nauraa sellaiselle jonka pitäisi koskea "meitä" kaikkia.

(Me-muodot lainausmerkeissä koska "me" on kuitenkin varsin abstrakti ja liukuva käsite, tässä lähinnä me tarkoittaa niitä viittä mitä lie miljoonaa joita maassa asuu.)

Toisaalta, tuskinpa suomalaisia halveksumaan taipuvaiset ulkomaalaiset ja terroristit jotain suomalaista paskaohjelmaa telkasta katsovat, joten samapa kai tuo.  :P
En minäkään ymmärrä säkkiin pukeutuneille, teroille, vääräuskoisille tai köyhille kyykistelijöille naureskelua.
Tai ulkomaalaisten naurettaville tavoille.
En lähtisi vaatimaan kauhalla ainakaan suomalaisilta moista esimerkin ja kehittyneisyyden vaatimista.
Tai ns. edestä johtamista (Talvisota-Suomi-Talvisota).
Antaa muitten nauraa turhuuksille.
Jenkit ne vasta ovatkin ihan mahottomia. Pukeutuvat ylpeästi tähtilippukalsareihinsa ralliraitoineen.
Huumorin varjolla tekevät maksavalle yleisölle asioita joita ei muuten hyvällä katsottaisi.
Pakkonaurattavat taputtamaan kuin isä aurinkoiselle ja ulvomaan vedet silmissä jopa rasismille - Vitsi, vitsi!

Mitähän ne muut ajattelee jos suomalainen kehtaisi puolihulluna palvoa tai raaskisi leväperäisenä tuhota hyvää lippukangasta?!
Ettei vaan perkeleet menisi naureskellen matkimaan!

Jos naurat oikeiston suuntaan, pissaat vasemmiston suuntaan.
Keskustalla ei edes ole suuntaa, mihin pissata tai nauraa.

("minä" myös)

Tuskinpa suomalaisten halveksujat ja terroristit-yhdistyksessäkään jaksaisivat rankan mutta uuvuttavan suomalaisille nauramisen lisäksi vielä nauraa suomalaisten kanssa suomalaisten huumoriohjelmille.
Burn out siitä tulisi ilman pyhä lippu-sketsejäkin.


Youtubelähdeviitteet:
Pientä maistiaista kaikille maailman mämmisuomalaisten vihaajille ja työn teroille: https://www.youtube.com/watch?v=yUdb8Hy1uF4
Akuuttiin aamupahoinvointiin: https://www.youtube.com/watch?v=EVmj9N5S60Y
 
96
Vapaa / Vs: Kokeiluja - kaiken maailman testejä
« Uusin viesti kirjoittanut Big Data Lenny su 18.02.2018, 12:16:45 »
Tein uuden ennätyksen leikkimielisessä testissäni: kuinka pitkään pystyn katsomaan Lucent-dokumenttia ennen kuin palaa päreet.

Uusi ennätys n. 15 minuuttia! Yayy!!

Lucent (2014) - full documentary (imelä alku skipattu)

Tämä on siis legendaarinen dokkari, jossa aktivistit hipsivät australialaisilla sikatiloilla. En suosittele heikkohermoisille (kuten minä), ellei sitten halua mitellä itsensä kanssa.
97
Kamari / Vs: Terveys (yleisesti)
« Uusin viesti kirjoittanut Juha su 18.02.2018, 11:59:54 »

Ehtymätyypit

Ihminen voi ehtyä monen asian suhteen. Millaisia asioita on, joiden suhteen ihminen voi päätyä nollille?

Millaisia siis ovat erilaiset ehtymät? Mikä on ehtymien rakenne?

Kysymys vie terveyden äärelle, ja kokonaisvaltaisestkin jopa, jos ajattelee, mitä muskeleita tarvitaan, ja tekijöitä, joiden suhteen ehtymisiin voi vaikuttaa.

Kysymyksen voi nähdä kliinispainotteisena. Ei kai ongelma, että näinkin.


Ei muuten kannata vastata, tai siis reagoida jotenkin, ellei joku hae jotain. Ei siten kannata ehkä perehtyä, kuin vasta sen jälkeen, jos jotain on kysymyksenarvoista, itselle. Vai mitä?


Latauspolitiikka

Ehtymiin nähden se toinen puoli on latailu. Mitä siis voi latailla? Mitä akkutyyppejä on?

Jokin täysi, jokin tyhjä. Mitä ongelmaa?

Mitä on erilaiset purkupolitiikat?
98
Akatemia / Vs: Rikoksia ja hämäräpuuhia
« Uusin viesti kirjoittanut Vanha Antistalinisti su 18.02.2018, 11:48:59 »

^^

Ihmeellinen sattuma on sekin, että samanaikaisesti kaksi pohjoismaista turvallisuusalan konsulttia kuolee hämärissä olosuhteissa hotellihuoneisiinsa Kampalassa.....

Olisin miltei (Mutta vain miltei!) valmis lyömään vetoa, että HS:llä on sunnuntain lehdessä laajempi juttu aiheesta. Se tullee kuitenkin olemaan ns. balansoitu lukijoille, ja herättää enemmän uusia kysymyksiä, kuin tarjoaa vastauksia. Näin ne hommat Hesarissa perinteisesti tarinaistetaan.


Renttu olisi vetonsa voittanut. Juttua oli Hesrissa kahdella aukeamalla "Kuolema Kampalassa".

Kovin paljon uutta pitkässä jutussa ei minulle ollut. Monia asioita, jotka Hesarissa tiedetään jätettiin kertomatta. Minulle uusi tieto oli, että huumausaine hotellihuoneessa oli ilmeisesti "säkillinen" nuuskaa ja että lentokentältä seurue vietiin turvallisuuspalvelun autoilla sen päämajaan ja myöhään illalla hotelliin. 

Vastauksia ei luonnollisesti tullut. Itse veikkaisin, että kyseessä oli Ugandan turvallisuuspalvelun epäonnistunut operaatio rahan kiristämiseksi liikemiehiltä. Totuutta tuskin ugandalaiset selvittävät.

VA.
99
Tori / Vs: Yhdysvaltain uusi presidentti (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Big Data Lenny su 18.02.2018, 11:45:17 »
Vai ovatko ne vasemmistofanaatikot, jotka julistavat siellä aseiden kantamisoikeuden puolesta? Eehhehee! Vasemmistolaiset Texasin maaseudulta siis pistävät cowboy-hattunsa päähän, käyvät rodeokisoissa ja äänestävät sandersilaista demokraattia ase kädessä. 'Yahaa! We be fixin' our country yet, lemme tell ya nigga. Dat ain't my president, no sir.'

No näin mm. Laura Huhtasaari sanoo, että KKK ja orjuus ja kaikki sellainen olisi demokraattien tekosia. Oikeisto sen sijaan kannattaa ja ajaa tasa-arvoa, demokratiaa jne.
100
Takomo / Vs: Huumoria (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut a4 su 18.02.2018, 11:32:27 »
Katsoin tuossa juuri dokun jossa Kiinan kulttuurivallankumouksen pyörteissä oli eräänkin ihmisen rääkkäämiseksi keksitty väite että tämä oli heittänyt roskiin lehden jossa oli Maon kuva. Eihän se puhemies Maon paikka mitenkään voi olla roskien seassa.

Jos Maon palvojat olisivat nähneet kuvan jossa Mao tönöttää pöntöllä, heiltä olisi varmaan räjähtäneet aivot päistä Maata kiertävälle radalle...
Kiinaa muuten nykyisinkin hallitsee tuo sama Maon puolue, joka tappoi yli 60 miljoonaa kiinalaista. Me käymme kauppaa noiden kanssa... :-X

Tuosta on huumori kaukana.
Huumori imee elinvoimansa ihmisten pimeydestä ja hädästä.
Keltaista tai mustaa huumoria tuostakin saisi pitkin hampain.
Ja ihan kreivin aikaan, vaikka esim. Yhdysvaltoihin ei ole sitä ihmisten aiheuttamaa globaalia ilmastonmuutosta edes tulossa massatuhoineen.

Maon Kiinallakin noissa tappoluvuissa on vasta vaivaiset 4 tai 12 prosenttia kansasta, nykyisen tai sen aikaisen väestön määrään verrattuna.
Tuon määrän Suomen valtio sai, 1,76 tai 2,5 prosentilla kansasta nykyiseen tai sen aikaiseen väestömäärään verrattuna, parhaimmillaan jopa puoliksi saavutettua pelkästään viime sotien aikaan ja siihen vielä sisällissodan pyöristykset päälle.
Pyöräytelläänhän sitä vauvojakin ja karistellaan liikakiloja. Pala kakkua!
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_toisessa_maailmansodassa_kuolleiden_määristä
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sisällissota#Sodan_uhrit
(Jatkumon linkityskin toimii naurettavan hyvin)


Aina voidaan toki miettiä että minkähän maan kanssa sitä kehtaisi käydä edes jotain pienimuotoista vienti-ja tuontikauppaa pro Patria-hengessä.

Muoks. Korjattu prosenttilukuja.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]