Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Tori / Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Rva TAK su 25.06.2017, 16:08:58 »
Perussuomalaisten puheenjohtajan lapsellista ja latteata höpinää ihmisarvosta:

http://www.halla-aho.com/scripta/ihmisarvosta.html

Osa ihmisistä on......

Outoa, että yhteiskunnassa, jossa tätä halla-ahon arvoa on jo yllin kyllin, niin nimenomaan sen tuottamiseen pitäisi keskittyä vielä entistäkin intensiivisemmin poissulkien kaikki muut lähtökohdat.

Perussuomalaisten "muodonmuutosta" löydetty jo 20 vuoden takaa.....

TAK.
92
Vapaa / Vs: Vihapuhe - käytännön keissejä
« Uusin viesti kirjoittanut -:)lauri su 25.06.2017, 16:04:19 »
Erkillä on varsin heiveröinen itsetunto. Tosin kun Erkki hakkaa lapsiaan, sille pohjalle itsetuntoa on tietenkin heman  hankala rakentaa.

Tämähän menee jännäksi. Mitä sanoo Erkki siitä että häntä sanotaan lapsenhakkaajaksi...  :o
Erkki kehui tiedefoorumilla lastensa hakkaamisen olevan erinomaista lasten kasvattamnista. Ja puki ylleen marttyyrin viitan kun huomasi että tieteellinen tutkimus ei ole hänen väkivaltaisuutensa tukena.
93
Tori / Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut valtteri su 25.06.2017, 15:16:10 »
Perussuomalaisten puheenjohtajan lapsellista ja latteata höpinää ihmisarvosta:

http://www.halla-aho.com/scripta/ihmisarvosta.html

Osa ihmisistä on (luonnostaan?) arvotonta jätettä mikä voidaan vetää vessasta alas. Arvokkaita ovat yhteiskunnalle hyödylliset ihmiset. Arvo mitataan sen mukaan kuinka joku heikentää tai vahvistaa yhteisöä. Materiaalisesti yhteisöä ylläpitävät henkilöt ovat arvokkaita. Siivoojat ovat arvokkaita? Markkinointipäälliköt? Halla-ahon mielestä ilmeisesti kyllä jos ovat näin osoittaneet funktionaalisuutensa vallitsevassa markkinajärjestelmässä. Todistaneet toimivuutensa vallitsevassa tavaroiden kysyntä- ja tarjontatilanteessa.

"Taiteilijat, papit ja poliitikot ovat pääsääntöisesti turhia." Halla-ahon yhteisössä ei siis ole politiikkaa. Ei ole yhteisesti päätettäviä asioita. Markkinatalous on asetettava puhtaasti voimaan. Markkinat päättävät mitä yhteisössä tapahtuu ja kuka osoitautuu arvokkaaksi ja kuka ei. Yhteisön asettaminen läpeensä kaupalliseksi tavaratuotannoksi on siis Halla-ahon pyrkimyksenä. Yhteisö = keskenään kilpailevien yksilöiden muodostamat markkinat. Se, joka ei löydä asiakkaita itselleen, ei saa työtään ja osaamistaan markkinoitua on arvotonta roskaa. Markkinat määräävät mikä on arvokasta mikä ei. Markkinoilla syntyvät ja nopeasti hävävät trendit tekevät ihmisistä arvokkaita ja arvottomia. Jotain muotituotetta tuottava henkilö on tänään arvokas ja huomenna arvoton. Hän orientoituu uudestaan markkinoille ja pyrkii tulemaan jälleen arvokkaaksi. Yrittää keksiä jonkun myyvän tuotteen. Ei mikään ihme, että kokooomuksessa on ymmärrystä halla-aholaisuudelle.

Outoa, että yhteiskunnassa, jossa tätä halla-ahon arvoa on jo yllin kyllin, niin nimenomaan sen tuottamiseen pitäisi keskittyä vielä entistäkin intensiivisemmin poissulkien kaikki muut lähtökohdat. Nyt olisi esim. varallisuutta yllin kyllin tukea esim. kokeellista taidetta ja vastaavia itsensätoteutuksen muotoja (esim. perustutkimus, humanistinen tutkimus, yleissivistävät aineet, yleensä ajattelun monipuolinen kehittäminen), joihin monilla  ihmisillä on selvästi sisäistä tarvetta. Sen sijaan nämä pakotetaan toimimaan heille vieraiden massamarkkinoiden kulloistenkin oikkujen ehdoila.
94
Akatemia / Maapallon ulkopuolinen elämä
« Uusin viesti kirjoittanut Roger H. Cannister su 25.06.2017, 15:14:21 »
Useimmiten paljastuksissaan oikeassa ollut hakkeriryhmä Anonymous on julkistanut hämmästyttävän väitteen:

Lainaus

Anonymous: ”NASA on löytänyt älyllistä elämää avaruudesta”

...

Hakkeriryhmä Anonymousin hakkeroimien tietojen mukaan NASA on löytänyt sellaista jo, mutta ei ole halunnut julkaista asiaa vielä ihmiskunnalle. Ryhmän mukaan avaruushallinto on parhaillaan valmistautumassa asian julkistamiseen. Mikäli ryhmän tiedot pitävät edes osittain paikkansa, tulisi uutinen olemaan suurimpia koko ihmiskunnan historiassa.
  https://www.stara.fi/2017/06/25/anonymous-nasa-on-loytanyt-alyllista-elamaa-avaruudesta/

Josko tästä olisi tulossa jotain virallisempaa uutista jossain vaiheessa, kuka tietää.

Miten maahanmuuttovastainen liike suhtautuu maapallon ulkopuolelta tuleviin olentoihin, pitääkö heidän olla halpatyövoimaa.
95
Kamari / Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu
« Uusin viesti kirjoittanut Norma B su 25.06.2017, 14:55:06 »
Norma tarttee jonkun jampan joka kuuntelee, mutta puhuu vähän. Joku sahtiharrastaja joka puuhailee omiaan ja panee pikkutarpeesee.

Eikä tartte. Jutuistani pitäisi kyllä käydä ilmi että haen identtistä kaksoisveljeä. Tarvitsen siis jampan joka puhuu saman verran kuin minä. Tosin en välttämättä puhu, ainakaan aina, niin paljon kuin kirjoitan.

Eka eksäni puhui ja jopa kirjoitti enemmän kuin minä. Mutta toisaalta runsas matskun tuotanto on kai suoraan korreloiva ihmisen neuroottisuuden määrän kanssa, ja hänellähän se oli suurempi kuin itselläni, mikä lopulta kävi hermoilleni. Siksi uskoisin että jos minä alkaisin suhteeseen jonkun "autonrassaajan" kanssa, niin lopulta vain inhottaisiin toisiamme. Joku semmoinen Jekyll/Hyde-tyyppi olisi hyvä jolla ns. mökötyskaudet tapahtuisivat silloin kun hän olisi omilla teillään, esim. jos hän haluaisi olla kaksi viikkoa hiljaa, niin se aika kuluisi hänellä jossain Lapin erämaassa tms.

Enkä minä pannessa puhu, ikinä.  ;D
96
Kamari / Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu
« Uusin viesti kirjoittanut Erkki su 25.06.2017, 14:48:26 »
Norma tarttee jonkun jampan joka kuuntelee, mutta puhuu vähän. Joku sahtiharrastaja joka puuhailee omiaan ja panee pikkutarpeesee.
97
Kamari / Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu
« Uusin viesti kirjoittanut Norma B su 25.06.2017, 14:43:52 »
Miksi kukaan haluaisi olla jonkun sellaisen yhdentekevän kunhannytjokuonin kanssa ollenkaan? Sama kun alkaisi väkisin kimppaan vaikka lähimmän naapurinsa kanssa. Yök kun kiihottavaa (minun lähin naapurini harrastaa oksentelua, ajoittain päivätolkulla).

Joku koukku pitää olla. Muuten ihmiset pariutuisivat tuon tuostakin kaikkialla kaikkien kanssa. Vähän varmaan kuin Salkkareissa? En ole seurannut enää vuosiin.

Jos arki sujuu, mihin sitä intohimoa tarvitaan? Parisuhde on jonkinlainen suojamuuri yksinäisyyttä vastaan eikä sen kummempaa.

Intohimoisesti voi vaikka rassata niitä autoja.

En yleensä sano ihmisille että kuulostatpa katkeralta, mutta nyt on aika lähellä.

Intohimon helposti miellän ja nauran räkäpäiseksi sekoiluksi. Tyyliin Kiimaiset poliisit (josta olen nähnyt pätkän ekaa jaksoa ja kiitti se riitti). Että se ei ehkä ole se sana mitä itse hakisin takaa. Mutta se mitä minä haen parisuhteessa on se että todella tuntee löytäneensä ihmisen josta oikeasti välittää, että olisi ihan helvetin paha olla jos hänet tempaistaisiin pois. Niinhän minulla itselläni olikin 7 v sitten, enkä katsoisi että se nyt mitään valtavaa intohimoa oli, mutta oli se mitä oli, niin itse olin tyytyväinen. Pääasiassa sitten kun tulin jätetyksi alkoi oikein tosissaan vituttamaan se kohtelu mitä pahimmillaan oli ollut suhteen varrella. Että "piti kaikki tappouhkaukset sietää ja sitten vielä tulee jätetyksi". Aika koomista kyllä tavallaan. Kannattaisi ajatella että "helvetti kun ei aikaisemmin jättänyt, tai miksen itse jättänyt". Olisiko siinä sitten jotain intohimoa kumminkin ollut. Sellaista huonoa sorttia. En minä tiedä. Mitään Tuulen viemää -suhdetta en todellakaan halua.

Jos minä itse haluaisin vain suojamuurin yksinäisyyttä vastaan, niin olisin varmasti pariutunut jo moneen kertaan viimeisen 7 v aikana. Mutta siinäpä onkin jippo: jos minusta tuntuu toisen seurassa että olen vieläkin pahemmin yksin, siis henkisessä mielessä, kuin ollessani konkreettisesti yksin, niin enhän minä sellaisen kanssa kimppaan halua. Jos henkistä avaruutta on toisen ihmisen ja oman itsen välissä valovuosi, niin miksi kiusata itseään suhteen ikävillä puolilla kuten vaikkapa toisen piereskelyllä tai omalla kuorsaamisellaan...  :P Tämä on tätä hyvin tyypillistä keski-ikäisen järkeilyä, olettaisin.

Sitten sitä vaan vinkuu että miksei sieluntoveria löydy. Olettaisin etten moiseen uskoisi jos ei olisi jo läheltä liipannut jokusen kerran, mutta eihän sitä voi tietää. Jos en olisi koskaan ollut mitenkään lääpälläni kenenkään, niin ajattelisinkohan ihan samoin kuin sinä? Vaikea sanoa.

Ei ole katkeruutta vaan realismia, kun tiedän ettei kenenkään kanssa voi parisuhteessa synkata kovin hyvin, kun lykätään yhteen kaksi ihmistä, joiden ensimmäiset 20,30,40 tai 50 vuotta ovat kuluneet eri ympäristöissä.

Ihmisen paras ihmissuhde keskimäärin on suhde omiin vanhempiin. Jos jotain sen kaltaista hyväksyntää ja läheisyyttä odottaa saavansa parisuhteesta, todennäköisesti pettyy.

Parisuhteen toinen perusongelma on se, että se on aina ikäänkuin katkolla, jos se ei täytä sille asetettuja (liiallisia) odotuksia. Kun tällainen uhkakuva on koko ajan ilmassa, se helposti myös toteutuu.

Siinä mielessä ihmissuhteeni vanhempiini eivät olleet minun parhaat suhteeni, koska isältä lanttuvikaisuutensa vuoksi (pahempi assi kuin minä?) ei rakkautta herunut, ja äiti oli jo lapsena tallattu ja tyrmätty henkisesti niin lattanaksi ettei hänkään mitään valtavaa rakkautta kyennyt osoittamaan. Parhaaksi suhteeksi en voi mieltää pitkäaikaisinta parisuhdettani niin että siinä olisi joku syvä rakkaus ollut - ei kai se olisi loppunut, jos olisi ollut moista. Mutta synkkasi minun mielestäni tosi hyvin.

Tuon takia uskon että ihmisillä voi synkata. Omalla kohdallani olen kokenut jopa telepatiaa. Pääasiassa äitini, sisarukseni ja tuon pitkäikäisimmän eksäni kanssa. Mutta se on kyllä totta että elämän ensimmäiset 50 (kääk!) vuotta on eletty täysin omaa elämää omilla tahoillaan, niin sittenpä se sympatia, synkkaus tai synkroniteetti on varmasti kiven alla. Ehkä ehkä tämä lopultakin on yksi suurimpia syitäni, ellei se suurin, miksi en pariudu. On vähän kuin universumissa loimottaisi tietyn sarjan tähti, ja siihen sitten vierelle pitäisi löytää jostain kaksoiskappale, ja jumalauta että sitä avaruuden korpimaata siinä välissä riittää. Plus se identtinen tähti saattaa olla jo kaksoistähtenä jonkun toisen tähden kanssa.

Mutta jos ei saa hyväksyntää eikä läheisyyttä, niin en aloita parisuhdetta. Ihmisten kanssa tulee muutenkin ihan tarpeeksi pettymyksiä. Ei kai tulisi jos lähtisi siitä että ihmiset ovat kusipäitä, mutta olen aina vaan niin naivi etten ajattele automaattisesti ihmisistä pahaa. En välttämättä edes ulkomaalaisista, jos eivät käyttäydy jotenkin vihamielisen oloisesti (esim. se veretseisauttava tuijotus jossa murhanhimon vaikutelma).

Kumma kyllä kokisin että 2 v sitten minulla oli sekä hyväksyntä että läheisyys ulottuvillani, mutta ei sitten ollut sitä kemiaa. Noinkohan se läheisyys taikka hyväksyntä olisi pitkään jatkunutkaan, jos suhdetta olisi viety eteenpäin hampaat irvessä.
98
Tori / Vs: Mietteitä Itäisen naapurimme toiminnoista.
« Uusin viesti kirjoittanut Hartsi su 25.06.2017, 14:41:12 »
Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trump palasi nuoruudenrakkautensa luo – roihahtiko rakkaus 50 vuoden jälkeen?

http://www.is.fi/viihde/art-2000005267624.html

Siinä sinulle haluamiasi tiedotteita Trumpilta !

Onks muuten kauheen näköinen ämmä ?
99
Verstas / Vs: Tietokone- ja nettinurkka
« Uusin viesti kirjoittanut Norma B su 25.06.2017, 14:36:26 »
 http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/valtavan-vaarallinen-kyberhyokkays-kaynnissa-palomuurit-ja-tietoturvaohjelmat-voimattomia-6659877

WannaCry-haittaohjelma on saastuttanut lukuisia eri tietokoneita ja järjestelmiä kautta maailman. Samalla kun katseet ovat WannaCryssa, leviää verkossa huomattavasti vaarallisempi haittaohjelma, johon juuri kukaan ei ole varautunut. Pelottavasta hyökkäyksestä kertoi New York Times.

Huippuvaarallisen ohjelman löysi amerikkalaisen IDT:n tietoturva-asiantuntija Golan Ben-Oni. Se iski IDT:n järjestelmiin jo kaksi viikkoa ennen WannaCry-epidemiaa. Se hyödynsi samaa EternalBlue-nimistä NSA:n työkalua, jolla ohjelma saatiin leviämän Microsoft-palvelimelta toiselle. Sen lisäksi häijympi ohjelma käytti myös DoublePulsar-nimellä tunnettua työkalua, jolla voi ohittaa tietokoneen ja verkon suojausjärjestelmät jälkiä jättämättä, ja päästä lopulta käsiksi kohdekoneen kerneliin.

Hyökkäys kohdistettiin IDT:n alihankkijaan, ja tämän koneeseen kodin nettiliittymän kautta. Aluksi kone vaikutti joutuneen vain 130 dollarin lunnaita vaativan kiristysohjelman uhriksi. Verkkologeja tutkimalla selvisi kuitenkin, että ennen kiristysohjelman asentumista haitake oli napannut haltuunsa käyttäjätietoja, joita hyödyntämällä se pääsi tunkeutumaan syvemmälle IDT:n verkkoon. Hyökkäys oli myös ajastettu alkamaan tarkalleen samaa aikaan, kun suuri osa IDT:n ortodoksijuutalaisista työntekijöistä aloitti sapatin viettämisen.
100
Kamari / Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu
« Uusin viesti kirjoittanut socrates su 25.06.2017, 14:34:53 »
Miksi kukaan haluaisi olla jonkun sellaisen yhdentekevän kunhannytjokuonin kanssa ollenkaan? Sama kun alkaisi väkisin kimppaan vaikka lähimmän naapurinsa kanssa. Yök kun kiihottavaa (minun lähin naapurini harrastaa oksentelua, ajoittain päivätolkulla).

Joku koukku pitää olla. Muuten ihmiset pariutuisivat tuon tuostakin kaikkialla kaikkien kanssa. Vähän varmaan kuin Salkkareissa? En ole seurannut enää vuosiin.

Jos arki sujuu, mihin sitä intohimoa tarvitaan? Parisuhde on jonkinlainen suojamuuri yksinäisyyttä vastaan eikä sen kummempaa.

Intohimoisesti voi vaikka rassata niitä autoja.

En yleensä sano ihmisille että kuulostatpa katkeralta, mutta nyt on aika lähellä.

Intohimon helposti miellän ja nauran räkäpäiseksi sekoiluksi. Tyyliin Kiimaiset poliisit (josta olen nähnyt pätkän ekaa jaksoa ja kiitti se riitti). Että se ei ehkä ole se sana mitä itse hakisin takaa. Mutta se mitä minä haen parisuhteessa on se että todella tuntee löytäneensä ihmisen josta oikeasti välittää, että olisi ihan helvetin paha olla jos hänet tempaistaisiin pois. Niinhän minulla itselläni olikin 7 v sitten, enkä katsoisi että se nyt mitään valtavaa intohimoa oli, mutta oli se mitä oli, niin itse olin tyytyväinen. Pääasiassa sitten kun tulin jätetyksi alkoi oikein tosissaan vituttamaan se kohtelu mitä pahimmillaan oli ollut suhteen varrella. Että "piti kaikki tappouhkaukset sietää ja sitten vielä tulee jätetyksi". Aika koomista kyllä tavallaan. Kannattaisi ajatella että "helvetti kun ei aikaisemmin jättänyt, tai miksen itse jättänyt". Olisiko siinä sitten jotain intohimoa kumminkin ollut. Sellaista huonoa sorttia. En minä tiedä. Mitään Tuulen viemää -suhdetta en todellakaan halua.

Jos minä itse haluaisin vain suojamuurin yksinäisyyttä vastaan, niin olisin varmasti pariutunut jo moneen kertaan viimeisen 7 v aikana. Mutta siinäpä onkin jippo: jos minusta tuntuu toisen seurassa että olen vieläkin pahemmin yksin, siis henkisessä mielessä, kuin ollessani konkreettisesti yksin, niin enhän minä sellaisen kanssa kimppaan halua. Jos henkistä avaruutta on toisen ihmisen ja oman itsen välissä valovuosi, niin miksi kiusata itseään suhteen ikävillä puolilla kuten vaikkapa toisen piereskelyllä tai omalla kuorsaamisellaan...  :P Tämä on tätä hyvin tyypillistä keski-ikäisen järkeilyä, olettaisin.

Sitten sitä vaan vinkuu että miksei sieluntoveria löydy. Olettaisin etten moiseen uskoisi jos ei olisi jo läheltä liipannut jokusen kerran, mutta eihän sitä voi tietää. Jos en olisi koskaan ollut mitenkään lääpälläni kenenkään, niin ajattelisinkohan ihan samoin kuin sinä? Vaikea sanoa.

Ei ole katkeruutta vaan realismia, kun tiedän ettei kenenkään kanssa voi parisuhteessa synkata kovin hyvin, kun lykätään yhteen kaksi ihmistä, joiden ensimmäiset 20,30,40 tai 50 vuotta ovat kuluneet eri ympäristöissä.

Ihmisen paras ihmissuhde keskimäärin on suhde omiin vanhempiin. Jos jotain sen kaltaista hyväksyntää ja läheisyyttä odottaa saavansa parisuhteesta, todennäköisesti pettyy.

Parisuhteen toinen perusongelma on se, että se on aina ikäänkuin katkolla, jos se ei täytä sille asetettuja (liiallisia) odotuksia. Kun tällainen uhkakuva on koko ajan ilmassa, se helposti myös toteutuu.
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]