Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Tori / Vs: Yhdysvaltain uusi presidentti
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Jokunen ma 27.03.2017, 05:35:04 »

Trump ei ole älymystön presidentti. Noissa Koskenniemen kirjoituksissa välittyy vahvasti ja konkreettisesti hänen vapaamielisen New Yorkin yliopistossa kokemansa asenne Trumpia kohtaan.

”Lounaalla vanhemman juutalaisen professorin kanssa totesin, että eihän Trump ainakaan fasisti ole. Lounasvieraani katsoi minua surullisena ja totesi, että sitähän emme tiedä. Silloin vatsassani kouraisi: tosiaan, sitä emme tiedä.”

Trumpin vertaamiseen natsi- ja fasistijohtajiin johtanee ennen muuta hallinnon, median ja oikeuslaitoksen sivuuttaminen ja niiden pitäminen vastustajinaan. Romutettavaan demokratiaan kuuluu jo suuri osa republikaanista organisaatiotakin. Trumpin pienellä sisäpiirillä ei yksinkertaisesti ole resursseja hallita yksinään suurta valtiota suoraan kansaan vedoten. Tosin tarkoituskin on purkaa valtiota ja sen suhteita muuhun maailmaan - jättää vain suuri armeija. Mutta se USA ei tule olemaan pitkän päälle suuri. En oikein jaksa vielä innostua ajatuksesta, että Kiinasta muodostuisi maailman mahtavin valtio. Saati Venäjästä.
22
Yhteisö / Vs: Savustaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Jokunen ma 27.03.2017, 05:01:56 »

Minä koin että Hippikin arvosti sitä, että Juha perusti foorumin nopeasti kun Jimin lupaukset pettivät. Ja yritti auttaa Juhaa selviämään. Jo Näkökulmalla kehotti ihmisiä Juhan foorumille kun Juhan foorumista tieto saatiin. Oman vankan tietojärjestelmien ja elämän kokemuksen pohjalta.
23
Tori / Vs: Yhdysvaltain uusi presidentti
« Uusin viesti kirjoittanut Lenny ma 27.03.2017, 04:57:33 »
Trump  - todellisuus vs mielikuvat.

Martti Koskenniemen silmin:

Piti oikein tuossa viime viikolla pysähtyä miettimään sitä Koskenniemen juttua. Jos on poliitikoilla ruvennut hieman keulimaan, niin on toisaalta myös politiikan seuraajillakin. Todella kovaa tekstiä tuon tasoiselta hahmolta. Sodasta olen kyllä samaa mieltä, mutta vertaaminen Hitleriin pitäisi pystyä perustelemaan jotenkin, eikä vain jättää ilmoille mielikuvaa savuavista piipuista ja ruumiskasoista. Onhan tässä ajassa samoja aineksia, mutta kuitenkin..
24
Verstas / Vs: Tietokone- ja nettinurkka
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Jokunen ma 27.03.2017, 04:25:37 »

Ehkä. Webbisivustojen mainosmekanismeissa on paljastunut joskus haittaohjelmien levitystä. Tietoon tulo ei ole erityisen hyödyllistä sivustolle eikä mainoksien sivustoille välittäjälle.

Sivustojen tarkastussivustoja on. Joukossa joitain haittaa levittäviä huijauksiakin. En osaa vertailla ja suositella. Googlen tarkistus ainakin on suuren ja tunnetun toimijan nimissä
https://www.google.com/transparencyreport/safebrowsing/diagnostic/?hl=fi
Tietoturvaohjelmistojen toimittajilla joillakin lienee myös sellaisia.
25
Tori / Vs: Yhdysvaltain uusi presidentti
« Uusin viesti kirjoittanut MrKAT ma 27.03.2017, 01:27:11 »
Googlettaen "humorous Trump Bannon" antaa 1. pilakuvaksi:Yksi pilakuva viittaa Tähtien sodan hahmoihin:Republikaanipuolueen ("GOP") symboli on norsu ja siihen liiittyy nämä:
Vaikka nuo taitaa olla vielä vaalitaistelun ajoilta niin profetiaalisesti osuu tähänkin päivään.
26
Tori / Vs: Yhdysvaltain uusi presidentti
« Uusin viesti kirjoittanut Laika ma 27.03.2017, 01:16:13 »
Aika mauttomia.
27
Tori / Vs: Yhdysvaltain uusi presidentti
« Uusin viesti kirjoittanut MrKAT ma 27.03.2017, 01:10:31 »
Trump  - todellisuus vs mielikuvat.

Martti Koskenniemen silmin:


Näin Trump omin silmin eli haaveissansa:


Tältä aito Trump voisi näyttää maskien takaa:
28
Tori / Vs: Yhteisöuutisia, yleinen meininki, ja vaihtoehtoisempi
« Uusin viesti kirjoittanut Laika ma 27.03.2017, 01:08:40 »
Ehheh. Pyrkikää selittämään Toopellekin, taistelivatko anarkistit oikeiston vai vasemmiston riveissä. Tietääköhän valtiotieteen maisteri, keitä anarkistit olivat.

Filosofiassa on toisinaan anarkistisia sävyjä. Eksistentialisteissa ainakin.
29
Tori / Vs: Yhdysvaltain uusi presidentti
« Uusin viesti kirjoittanut Laika ma 27.03.2017, 00:36:04 »
Trumpin vihaajat ilakoivat taas liian aikaisin, kun mesoavat Obamacaren korvaamisen epäonnistumisesta.

Yhdysvaltain sairausvakuutusjärjestelmää on yritetty saada kuntoon jo Bill Clintonin presidenttikaudella eikä Obamacarekaan oikein toiminut. Sitä taustaa vasten on epärealistista olettaa muutaman viikon valmistelun johtavan läpimurtoon.

Hosuttu kieltämättä on, mutta jos republikaanien toiselle laidalle esitys oli liian sosialistinen ja toiselle liian rikkaita suosiva, ei sen kaatumista voi Trumpin syyksi pistää, vaan republikaanipuolue on liian hajanainen arvoiltaan.

Pääsyy hankkeen kaatumiselle oli varmaan se, ettei republikaaneilla oikeastaan ollut esittää mitään sellaista vaihtoehtoa, jota edes heidän omat äänestäjänsä olisivat voineet hyväksyä. Mutta republikaanien noin yleensä on aina paljon helpompaa tehdä politiikkaa kuin demokraattien, koska ensimmäiset eivät tarkoitakaan tehdä mitään uudistuksia vaan hajottaa liittovaltion. Ei heillä ole mitään muuta 'poliittista linjaa' ollut vuosiin, paitsi valtion tulovirran tyrehdyttäminen, koulutus- ja sosiaalipalveluiden alasajaminen, ja aseistautuminen.

Mainitse yksi proaktiivinen aloite, jonka republikaaninen puolue on viime vuosina tehnyt minkään sosiaalisen ongelman suhteen. Jarruttamista ja vesittämistä ei lasketa.
30
Verstas / Vs: Tietokone- ja nettinurkka
« Uusin viesti kirjoittanut MrKAT ma 27.03.2017, 00:17:50 »
Uuden Suomen (sen nettilehden) sivulle yritin mennä.
http-osoite kentän oikeaan laitaan tuli suojakilven varoittava merkki ja luki jotakuinkin:
 ~"yrittää ladata koodia tarkentamattomista lähteistä".

Ehkä vaarallisia mainoksia sivuillansa?


Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10