Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Tori / Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 21:34:10 »

Oulussa tutkitaan jo kolmatta lapseen kohdistunutta seksuaalirikoskokonaisuutta..... VOI NOITA LAPPALAISIA....

VA.
Ja sitten valtamedia syyttelee halla-aholaisia, koska ilkkuvat asiasta? No, eivät ilku, ovat vain puhuneet ongelmista jo vuosia, ollen vuosia oikeassa...
22
Tori / Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Uusin viesti kirjoittanut Valdemar Ala-Tuuhonen ke 12.12.2018, 21:31:45 »

Oulussa tutkitaan jo kolmatta lapseen kohdistunutta seksuaalirikoskokonaisuutta..... VOI NOITA LAPPALAISIA....

VA.
23
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 21:20:29 »
Pakko sanoa pari konservatiivista periaatetta tähän:
Konservatiivinen ajattelu ajaa sitä, että yhteiskunta muotoutuu vähitellen paremmaksi, pienten muutosten kautta. Hyviä arvoja tulee ajaa, mutta muutokset kohdata. Muuttuneisiin olosuhteisiin reagointi pitää olla vähittäistä ja rakentavaa, ei liberaalien tai radikaalien ajamaa välitöntä/väkivaltaista muutosta. Väkivaltainen muutos on aina myrkkyä konservatiiviselle ajattelulle, koska se osoittaa yhteiskunnan ajaneen kiveen.

Aina on järkevintä perustaa yhteiskuntaa aiemmin opittuun, ja johtaa siitä uudempaa yhteiskuntaa. Radikaalit teoriat eivät toimi, vanhasta oppiminen toimii.

- Conservatism = "If it ain't broke, don't fix it". Yhteiskunta ei tarvitse välttämättä muutoksia. Jos asiat toimivat hyvin, miksi tarvitaan muutosta?
- "Evolution, not revolution" on toinen hyvä periaate konservatiivisuudelle. Pienet muutokset ja vähittäiset toimivat, silloin yhteiskunta ei ajaudu vallankumouksiin ja levottomuuksiin, kuten nyt Ranskassa, joka ei koskaan oikein osaa...
24
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 21:00:32 »
EI Kepukokdemari- poliittinen järjestelmä sinulle valtaa anna vaihtaa tuota epäpyhää järjestelmää. Sinun täytyy se valta itse ottaa.
Olenko dramaattinen? No, en. Realistinen. Jos et halua noiden periytyneiden valtapuolueiden säilyttävän valtaa, voit äänestää toisin. Se on asia, jota kutsutaan demokratiaksi.
25
Kamari / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« Uusin viesti kirjoittanut Kopek ke 12.12.2018, 20:58:33 »

Olet ihan v...n omaperäinen, kun sinulla on käsivarressa tatuointi, mikä on miljoonalla muullakin ajattelemattomalla aasilla.

Mikä on niin omaperäistä, ettei sen tekijä ansaitse arvonimeä ajattelematon aasi?
26
Akatemia / Vs: Tiedekysymyksiä
« Uusin viesti kirjoittanut mikainen ke 12.12.2018, 20:51:04 »
Ei mitään uutta aurinkon alla.


Ihmisen kyvystä on kysymys ja myös fysiikan ilmiöistä. Miten niitä ihminen kykenee käyttämään,, se on melko hyvin selvillä.
Ihmisen kyvystä tietää Newtonin aikaan vuonna 2018 elävien ihmisten maailmankuvaa ja yhteiskuntaa mullistaneesta uusimmasta fysiikasta on juuri kysymys.
Mitäpä Newtonin aikalaiset olisivat osanneet sanoa oman aikamme ydinvoiman hyödyntämisestämme tai laskentehomme nykyisistä rajoista tietoteknisissä yhteiskunnissamme.
Yhtä huonosti on selvillä meillekin tulevaisuuden fysiikan tieto ja sovellukset.


Siitä ettei ihmisten tieto ole kaikenkattavaa ollaan samaa mieltä, mutta se mitä tiedetään luonnon vakioiden toiminnoista ja mahdollisuudesta käyttää niitä rajattomasti hyväkseen ollaan ihan eri tasolla.

Kannattaisi tedänkin ottaa selville jo nykyiset luonnovakiot, niin voitte huomata miten vaikeammiksi uusien sovellutuksien tekeminen tulee,, eikä niitä koskaan voida ylittää.

Rajaton tiedon lisäys on mahdottomuus eikä luonto muutu toivomalla, kuten ei valonnopeuskaan ja sitäkin ilmeisesti olette kumoamassa typerine väiteinenne.


""Ei voi tiettää mihin tulevaisuudessa pystytään"    kyllä voi luonnon >>rajoituksia ei voida ylittää,,

Pitäisi vain olla se 100% varmuus, että tunnemme luonnon rajoitukset. Valon nopeus ei muutu, mutta mikään ei sano etteikö sitä voi jotenkin kiertää. Ja huom! puhun mahdollisuudesta. En todenäköisyydestä varmuudesta puhumattakaan.


No mitähän nyt mahdat tarkoittaa, tuskin kuitenkaan luonnonlakien kiertämistä?


En vaan mahdollisuudesta, että "löydetään" luonnonlaki joka mahdollistaa valoa nopeamman matkustelun esimerkiksi. Täysin  tieteistarinaahan se tällä hetkellä on, mutta kun emme voi tietää kaikkea sitä mikä on mahdollista.
27
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut hibiscus ke 12.12.2018, 20:35:42 »
Itse unohdin analyysissäni että "Muu":n kova nousu voikin johtua Liike Nyt:n noususta, Harkimon puolue voi saada jonkun läpi Uudellamaalla. Piraatit on vähän ahtaalla.

Harkimot esittelevät systeemin, jossa äänestäjät voivat vielä vaalien jälkeenkin vaikuttaa edustajiensa tomintaan nettisivun kautta.

Olin tuolla samalla teemalla kansanedustajaehdokkaana jo 1980-luvulla. Tässä kuva vaalimainoksen kannesta, jonka sisäsivuilla idea esiteltiin. Tuohon aikaan ei ollut internettiä, mutta ajatus oli kehittää jonkinlainen korvaava systeemi, kunnes netti aikoinaan tulisi.

http://4.bp.blogspot.com/_YfGL-b4oX2k/TIjZ7tpXlII/AAAAAAAABDU/z099fF2X6Qw/s1600/vaikutus.jpg

Olen mennyt poliittisessa ohjelmassani jo ajat sitten tuon alkeisvaiheen ohi. En tarkoita, etteikö kansalaisilla voisi olla mahdollisuuksia vaikuttaa nykyistä enemmän, mutta se ei ratkaise perusongelmaa eli sitä, että joku tai jotkut päättävät, ja muiden on toteltava.

Kuinka monta ääntä sait oman äänesi lisäksi?
28
Kamari / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 20:33:12 »
Onko tatuointimuoti/trendi jotain rumuuden pyhittämistä. Vastakkainasettelun esilletuomista. Nainen, joka aina toisaalta luo/tuo kauneutta, haluaa tuoda rumaa puolta esiin tatuoinneillaan? En aina ymmärrä miksi. Toki nykykulttuurin individualismin ja sitä kautta tatuointimuodin (kollektiivisuus) sekamelska ovat aika selittämättömiä ihmisten ollen samalla niin v...n omaperäisiä ja samaan aikaan jonkin vastakulttuurin kannattajia tatuoinneillaan. Minusta vähän tyhmä muoti. :-[

Olet ihan v...n omaperäinen, kun sinulla on käsivarressa tatuointi, mikä on miljoonalla muullakin ajattelemattomalla aasilla.
29
Kamari / Vs: Sukupuolisuus, sukupuoliroolit, sukupuolten erot, ... (nro 6)
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 20:27:03 »
Toope kun on muistanut meitä valistaa siitä, miten kaikki tiede on miesten ansiota, niin tässä hälle yksi henkilö tutustuttavaksi:
Cecilia Helena Payne-Gaposchkin

Wikistä löytyy.
Naispuolisia tiedemiehiä on paljonkin. Ei yhtä paljon kuin miehiä, mutta merkittäviä silti.
Samoin merkittäviä mustalaisia on, ei yhtä paljon kuin juutalaisia.
Se kulttuuri...! 8)

Miksi on niin vaikea ymmärtää, että jotkut kulttuuriset roolit ohjaavat ihmisryhmiä vahvasti. Romanit pyrkivät eristäytymään, juutalaiset sopeutumaan = juutalaiset sopeutuvat hyvin.

Ja romanit syyttelevät rasismia, koska oma kulttuuri ei sopeudu/kehity! Juutalaiset vetävät Nobeleita ja vaurastuvat...
30
Kamari / Vs: Oikeus määritellä itse oma identiteettinsä (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 20:21:08 »
Liberalistisen ajatuksen (vähän vääristyneen toki) ylikorostusta Safiirilta.
Ei kaikki, mikä tuntuu kivalta ole toteuttamisen arvoista. Ei kaikki "vapaudeksi" kokemasi ole vapautta tai oikeutta.

Liberalismi ei tarkoita sitä, että kaikki, mitä voit tehdä, olisi valtiontukeman järjestelmän tukemaa. Jos haluat hörhöillä, olet yksin. Yhteiskunta voi antaa vapauden.
Yhteiskunnalla ei koskaan ole velvollisuutta hörhöyksiäsi tukea!

Me (tai siis Te) keksimme joka kaikenlaisia uusia sukupuolia ja esitetään niitä kohtaan velvollisuuksia yhteiskunnalta, mikä on lopulta loisimista= Olet itse kyvytön, joten panet muut maksamaan omasta kyvyttömyydestäsi. Tuo on loisimista.
https://sarastuslehti.com/2016/12/19/20-rappeutunutta-kulttuuria-jotka-muodostavat-aikamme-dystopian/

Ole mies. Tai ole nainen. Mutta älä ole pelle!
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10