Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Tori / Vs: Terrorismi (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Hartsi la 19.08.2017, 14:46:10 »
Voisimme Hommafoorumin tapaan alkaa kutsua terroristeja teroiksi ja ottaa käyttöön käsitteen teroilu.

Emme voisi.

"Teroilu " vaikuttaa liian lievältä. Teroilu  sanana ei kerro mitään kauheuksista mitä tekevät.

"TEURASTELU" , siis teurastelu on omiaan kertomaan asian koko sisällön.
..........

Omista hankkeistasi voisit ottaa käyttöön sanan "piereskely". Sehän PIERU raikaa kaikkialla missä kahvakuulaa yritetään kohotella maasta irti omin voimin.
12
Vapaa / Vs: Vihapuhe - käytännön keissejä
« Uusin viesti kirjoittanut Renttu la 19.08.2017, 14:45:38 »
 "Tää on nyt sitä rasismia".

 Helvetti, että Suomestakin osaa löytyä typeriä ihmisiä.
13
Tori / Vs: Vihreiden muodonmuutos
« Uusin viesti kirjoittanut Renttu la 19.08.2017, 14:42:48 »
 Ville Niinistön pohjanoteeraus Twitterissä: "Kaksi puukotuksen takia sairaalaan joutunutta miestä, jotka tulivat estämään hyökkääjää,olivat nimeltään Hasan ja Hassan. Suurkiitos heille".

 Kommenteista löytyykin hyviä, muun muassa:

 "Oliko ulkomaalaisten pelastustoiminta jotenkin parempaa kuin Teemun ja Vesan joita et nähnyt tarpeelliseksi kiittää?"

 "Aika mykistävää tällaisessa tragediassa jaella valikoituja kiitoksia."

 Kertoo hyvin Villen tärkeysjärjestyksestä, että tällaisena hetkenä on päällimmäisenä kiillottaa maahantulijoiden julkikuvaa. Mieluummin ennaltaehkäisevää maahantulopolitiikkaa, kuin jossain Twitterissä jälkikäteen lausuttuja osanottoja uhrien läheisille.

 Mutta julkisuushuoraava poliitikko Ville tietysti onkin.
14
Vapaa / Vs: Vihapuhe - käytännön keissejä
« Uusin viesti kirjoittanut Brutto la 19.08.2017, 14:35:51 »
Symmetrisen oikeudenmukaisuuden vuoksi suvakkien "rakkauspuhe" pitäisi myös kriminalisoida. Kaikki katteetton monikulttuurisuuden ja maahanmuuton ylistäminen rangaistavaksi.
15
Tori / Vs: Terrorismi (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut socrates la 19.08.2017, 14:33:08 »
Voisimme Hommafoorumin tapaan alkaa kutsua terroristeja teroiksi ja ottaa käyttöön käsitteen teroilu.
16
Tori / Vs: Terrorismi (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Brutto la 19.08.2017, 14:31:23 »
Mitä järkeä on armeijan reservillä, jos vihollisen sallitaan tallustella suoraan sisään?

***

 Poliisi oli kiitettävän nopeasti paikalla (Kuten Turun keskustassa kuuluukin) ja oli ehdottoman oikein, että ampuivat tekijää. Tällä kertaa olen kuitenkin tyytyväinen, että hän jäi henkiin (Mikäli tarkoitus olisi ollut tappaa, olisi tähdätty ihan muualle kuin kinttuihin).

 Huomatkaa, miten paljon pahaa saa puukolla aikaan, muutamissa minuuteissa. Mikäli tekijä vielä osaa todella käyttää veistä, kuolleita olisi huomattavasti enemmän. Kadulla/väkijoukossa puukolla pystyisi tappamaan nopeammin, kuin esim. pistoolilla.

 Tiedotustilaisuus olisi voinut sujua paremminkin.

 Aitoja toimenpiteitä, hetkittäisen valmiuden nostamisen sijaan:

 - Kaiken ulkomaisen rahoituksen jäädyttäminen moskeijoihin ja tietyille järjestöille. Haluaako kukaan täysjärkinen kantakansalainen vakavissaan Saudi-Arabian ja Qatarin rahoittamaa suurmoskeijaa sen enempää Helsinkiin, Köyliölle kuin Inariin?
 - Radikaalien imaamien välitön maastakarkotus, jos heitä on. Moskeijan lakkautus.
 - Merkittävästi kiristetty maahantulopolitiikka.
 - Merkittävästi karsittu byrokratia koskien palautuksia/karkotuksia.
 - Yleisemmin tiukemmin säännelty ja valvottu pankkitoiminta suhteessa ulkomaiseen rahoitukseen. Ns. tiskin alta rahan ottaminen tarkoittaisi välitöntä karkotusta. Tällaisissa tapauksissa mahdollinen Suomen kansalaisuus voitaisiin myös postuumisti perua (Kuten terroritoiminnassa).
 - Verkossa tapahtuvan islamistisen rekrytoinnin ja propagandan levittämisen torppaaminen. Nettipoliisien resurssien suuntaminen tämän seurantaan ja tutkintaan.
 - Paljon muuta, mitä?

Lisäisin vielä listalle sen, että muslimiterrorismin aiheuttamien kustannusten pitäisi mennä suoraan velttoa maahanmuuttopolitiikkaa ajavien puolueiden budjetista. Kokoomus, RKP ja Vihreät saisivat maksaa kokonaisuudessaan myös terrorismin ennaltaehkäisyyn tarvittavat lisäresurssit poliisille. Ei valtaa ilman vastuuta.
17
Kamari / Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu
« Uusin viesti kirjoittanut Hartsi la 19.08.2017, 14:29:45 »
Keski-ikäisten pitäisi unohtaa kaikki tunneasioista höpöttäminen ja paneskella toisiaan puskissa. Rakastumiset sun muut hölmöilyt eivät kuulu enää kuvaan.

Minulle katkeruus toimii vahvana ehkäisynä. Kun vittuuntuu parinhaussa, vittuuntuu niin täysin ja totaalisesti ettei todellakaan tee mieli enää sekaantua kehenkään mieheen edes sen vartin verran. Pitäkööt perkeleet tunkkinsa.

Miehillä tuppaa hormonit hyrräämään liikaa, mutta sinulla on maaginen kyky karkottaa heidät pois.

Ehdottaisin ammatiksesi konsulttia, joka kutsutaan paikalle, kun työyhteisössä on seksuaalista häirintää. Miesten halut lopahtaisivat ja naiset voisivat työskennellä rauhassa.

Mistäs sinä mitään miehistä tiedät, senkin kyttääjä ?

Taitaa omat hormoonisi lyödä sinut maan rakoon?

Ainakin nivelesi ovat niin huonossa kunnossa, että pakko mennä vaihtamaan polvi-,sekä lonkkanivelet ja molemmille puolille.

 No, onneksi niitä nyt vaihdetaan samalla tapaa kuin auton renkaita.
18
Tori / Vs: Terrorismi (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Renttu la 19.08.2017, 14:28:40 »
Ennen kuin muut tilastotieteilijät ehtivät, niin kerronpa, että liikenneturmissa kuolee kaikkiaan enemmän ihmisiä kuin terroristien yliajamina.
Sarkasmi on vahvana läsnä, heh!

 Suomeen tulisi ottaa myös esim. 50 000 nistiä Afganistanista eläteiksi, ja silti huumeongelmamme olisi edelleen merkityksetön (Suhteutettuna väkilukuun). Suomessa ollaan niin juntteja, että rötöstelevien ja sekopäisten nistien suvaitseminen on vielä täysin lapsenkengissään.

 Islamismi on voittanut tietyissä itäblokin maissa: ne kun eivät ole suostuneet ottamaan näitä yhtään vastaan. Meidän fiksumpien ihmisten ei saa antaa käydä näin, vaan jatkossa vain entistä enemmän ovet auki. Jotenkin näin semmoisen tynnyrissä kasvaneen suvakin epäajattelu ilmeisesti toimii..

 "Suomessa olisi vielä mahdollisuus välttyä kaikelta siltä, mitä muualla on jo pitkään tapahtunut"   -Suomalainen sananlasku, 2000-luvun alkupuoliskolta.
19
Tori / Vs: Terrorismi (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Hartsi la 19.08.2017, 14:26:46 »
Mitä järkeä on armeijan reservillä, jos vihollisen sallitaan tallustella suoraan sisään?

***

 Poliisi oli kiitettävän nopeasti paikalla (Kuten Turun keskustassa kuuluukin) ja oli ehdottoman oikein, että ampuivat tekijää. Tällä kertaa olen kuitenkin tyytyväinen, että hän jäi henkiin (Mikäli tarkoitus olisi ollut tappaa, olisi tähdätty ihan muualle kuin kinttuihin).

 Huomatkaa, miten paljon pahaa saa puukolla aikaan, muutamissa minuuteissa. Mikäli tekijä vielä osaa todella käyttää veistä, kuolleita olisi huomattavasti enemmän. Kadulla/väkijoukossa puukolla pystyisi tappamaan nopeammin, kuin esim. pistoolilla................


Rentulta hyviä asioita tuossa, samoja minä ja monet muut tutut olemme pohtineet, milloin missäkin pihalla, kaupassa, Eurajoen markkinoilla etc.
....

Eurajoen Markkinat:Eurajoen markkinoilla ei ollut mitään muuta kuin "ulkolaista krääsää, lakritsia ja T-paitoja"

Markkinat ovat nykyään menneet ulkolaisen "töhkän" tuputteluun, ei juurikaan kiinnostanut, ei edes vanhaa varpuluutaa löytynyt, vaikka haimme silmät kovina.
.......

 Oudoksuen nykytrendiä ?

 Hartsi Hernandez Zimazulov
20
Tori / Vs: Terrorismi (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Hartsi la 19.08.2017, 14:11:30 »

Poliisin toiminnassa oli tappomeininkiä.

http://is.mediadelivery.io/img/628/cb9effc816cf4bc99a0e5119faa9822b.jpg

Reisivaltimoon ampuminen ei ole pientä haavoittamista. Uhri kuolee lyhyessä ajassa verenhukkaan. Suomen poliisi on ampunut ihmisen kuoliaaksi tällä tekniikalla noin kymmenen vuotta sitten. Kyseessä oli vesuri kädessä heilunut mielenterveyspotilas. 

Luulisi, että puukkomiehen saisi taltutettua myös vähemmän hengenvaarallisilla osumilla. Ehkä tässäkään tapauksessa luoti ei osunut aivan valtimoon, mutta kuvasta voi päätellä, että sinne suuntaan on tähdätty - tai poliisi on huono ampumaan.

Miksi ylipäätään poliisien käsiaseiden pitää olla niin järeitä, että niiden osumasta jää loppuiäkseen invalidiksi ellei satu kuolemaan saman tien. Kun esimerkiksi jalan luut ammutaan "tuhannen päreiksi", potilaan kuntouttaminen ja elinikäinen invaliditeetti tulee maksamaan paljon.

Tai miksi poliiseja pitää edes olla olemassa? Nytkin keskeyttivät hyvin alkaneen lahtauksen, jossa kuolleita ja loppuiäkseen vammautuneita olisi muuten voitu saada vielä kelpo joukko.

Poliisi siis haittasi lahtauksen etenemistä ?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10