Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Oma / Vs: Batesin motelli
« Uusin viesti kirjoittanut Norma B ma 27.03.2017, 10:11:41 »
Siinä on kyllä perkeleen hyvin koostettu että miltä elämä tuntuu jos ei ole ihan samalla taajuudella muiden ihmisten kanssa. Tai ymmärrä ylipäätään oikein mistään mitään. Juuri kun luulee jotain tajunneensa, niin vedetään matto jalkojen alta. Tiätty kuva kertoo lapsen ongelmista koulussa kun kaikki vielä on uutta, mutta vähänkin oudompi aikuinen jos olet, niin sama fiilis.

12
Yhteisö / Vs: Savustaminen
« Uusin viesti kirjoittanut pimpelis pompelis ma 27.03.2017, 10:11:36 »
Juha kertoo että häntä ei häiritse jos hänelle vittuillaan. Silti häntä häiritsee kovasti jos häntä mustamaalataan.
Mustamaalaamisesta hermostuminen viittaa siihen, että Juha katsoo olevansa kemiallisen puhdas niistä virheistä joita mustamaalaaja esittää hänellä olevan. Juha on virheetön ja viaton. Muut ovat syyllisiä.
Tätä ajatusta vastustan. Kukin makaa niin kuin petaa.

Minua saa vihata, niin Juha kuin koko troikkakin. Ei heille mitään mahda.
13
Akatemia / Vs: Totuus / merkityksellisyys
« Uusin viesti kirjoittanut Faustinen ma 27.03.2017, 10:08:56 »

Kuinka taas unohditkaan, että kyse oli siitä, kuinka haluat kuvailla sitä, millainen olen. Sehän taas ei aukene ollenkaan sillä, että mä kerron sulle, millainen olen. Itselleni mun EI tarvitse kertoa. Mä nääs oon silleen aitiopaikalla kaiken tarvittavan informaation äärellä tässä asiassa.

Niin tietenkin, itselleen on vastuussa, saatat ehkä muistaa, syytellessäsi toisia heidän mielipiteistään. Oikeastaan vain itselleen voikin kertoa, miten toimii. Muille kertominen ei siihen muutosta tee.

Oletko siis hiomaton "timantti" vai löytyykö parantamisen varaa,, näin tässä suurena "syntisenä" kyselen.

14
Temppeli / Vs: Uusi avioliittoaloite etenee
« Uusin viesti kirjoittanut Xantippa ma 27.03.2017, 10:05:58 »
Joten lienee paljonkin mahdollista, että hyyssää toisen siittämää kersaa, "tietämättään"  naisilla, kun on tapana rakastua liehittelijöihin, jotka muistavat kehua, kuinka ihana hän on.

Mikä tarkoittanee, että miehillä on taipumusta tunkea parisuhteisiin liehittelemään naisia ja siittämään lapsia toisen miehen hyyssättäväksi.

T: Xante
15
Akatemia / Henkinen kaupankäynti ja itsesuggestio
« Uusin viesti kirjoittanut Norma B ma 27.03.2017, 09:49:36 »
Jos on olemassa "ihmeparannuksia" esim. tyyliin "lapseni älykkyysosamäärä nousi kalaöljykapseleilla" tai "polveni parantuivat magnesiumsuihkein", niin hyvä niin. Noissahan varmasti löytyy taustalta syy/seuraus-suhde joka selittää miksi ruokavalion rukkaus tai ravintolisien käyttö on hyödyttänyt. Itse kuitenkin suhtaudun lähes automaattisesti varauksella silloin kun en heti itse oivalla tai vielä tiedä mikä syy-yhteys olisi, ja "ihmeparannusta" markkinoidaan apinan raivolla. Yksi tällainen ihmeparannus mitä en ymmärrä (pitäisi perehtyä asiaan, joskin epäilen että en sittenkään sille lämpene) on erinäisillä foorumeilla toitotettu väite että astma helpottaa kun jättää maitotuotteet. Oman järkeni mukaan maito menee vatsaan, eikä keuhkoihin, kun sitä juo... No, se nyt jää vielä auki että mikä siinä sitten on se juju. Kuitenkin maitotuotteet jättäneiden jutut jostakin mystisestä limaisuudesta, jonka pitäisi tulla jos käyttää maitoa ja mennä jos ei käytä, on se mikä pääasiassa ei avaudu.

Aloin sitten miettimään että kuinkahan usein ihmiset terveysongelmissaan nimenomaan luopuvat jostain. Maito- tai viljatuotteista luopuminen on tietysti tarpeellista jos on laktoosi-intoleranssi (eli EI omaa mutanttigeeniä että voisi sulattaa maitoa aikuisellakin iällä) tahi keliakia. Muut vaivat ovat sitten oma osastonsa. Mutta silloin jos elimellistä vikaa tahi puutetta ei löydy ja ihminen operoi puhtaasti uskomustensa varassa, olisiko niin että tämä jostakin luopuminen (tietty ruokatuote) jonkin asian hyväksi (terveys) onkin itseasiassa sama juttu mitä ihmiset tekivät muinoin kun he kävivät henkistä kauppaa jumalien kanssa...! Nimittäin jumalien kanssa kaupankäyntiinhän kuului useimmiten uhri. Luovuttiin jostain. Osasta saatua saalista tai kasvatettua satoa. Pelkääväisimmät antoivat jopa oman tai toisen ihmisen lapsen uhriksi, jotta jumalat pysyisivät lepytettyinä.

Modernimpi ihminen jumalien/jumalan kanssa kauppaa käydessään ei välttämättä uhrannut enää hyödykkeitä, vaan jotain omasta itsestään. Saattoi vaikka päättää "parantaa tapansa" jos oli jotenkin tullut hurviteltua ja retkusteltua. Kaupankäynnin kohteeksi tulivat moraaliset asiat. Tai sitten vannottiin että nyt alan uskomaan Jumalaan, jos hän auttaa.

Nykyajan maallistunut ihminen on hyvin materiakeskeinen ja se minkä hän ehkä mieluiten uhraa on taas jälleen kerran materiaa. Mutta edelleen käytöstäkin ollaan valmiita rukkaamaan osana kaupankäyntiä "jonkin" kanssa, vaikka ei moista kaupankäyntiä edes kukaan ajattelisi harjoittavansa. Nyt on kuitenkin terveys se jumala jota palvotaan, ja ensimmäisenä uhrataan kaikki sellainen jonka väitetään terveydelle olevan haitaksi. Jos asiassa on edes himppasen järkeä, eli teko oikeasti hyödyttää, niin todellakin: mikäs siinä. Mutta jos se perustuukin itsesuggestioon, eli ihminen uskoo itsensä sillä terveeksi että uhraa jotain elämästään pois, niin... Sama se kunhan toimii?

Kaippa, kunhan ei uhraamisinnossaan vaadi muita tekemään samoin.
16
Yhteisö / Vs: Ravustaminen
« Uusin viesti kirjoittanut pimpelis pompelis ma 27.03.2017, 09:36:51 »
Hippi oli aika taitava mustamaalaamaan minua.

Kaikkein taitavin mustamaalaamaan Juhaa on Juha itse.
17
Kamari / Vs: Oikeus määritellä itse oma identiteettinsä
« Uusin viesti kirjoittanut Safiiri ma 27.03.2017, 08:58:24 »
Sitten kun homojen kaikki asiat on saatu heteroita vastaavalle tasolle, voineekin jatkossa edellyttää että seksuaalinen suuntautuminen ei merkkaa yhtikäs mitään. Siitä tulee sama asia kuin on hiusten väri tai käyttääkö oikeaa vai vasenta kättä.

Sitten tosiaan voitaisiinkin keskittyä vaikkapa tuohon hyvä/huono-osaiset jakoon. Mutta tuskinpa keskitytään, kun väliin kiilannee taas joku porukka jonka oikeuksista mekastaminen tulee ensin. Köyhät ja hullut ovat jotain niin ällöä ettei niiden puolesta haluta mekastaa.

Miksi olisi niin, että vain yhtä asiaa kerrallaan voidaan laittaa kuntoon? Se, että homoliitot sallitaan, ei millään tavalla estä, hidasta tai haittaa huono-osaisuuden poistamista. Se ei edes ole menoerä budjetissa.

Eihän sen pitäisi olla niin, mutta ainakin julkisin keskustelu tuntuu kulloinkin takertuvan vain muutamaan teemaan.

No nyt en kyllä voi yhtyä näkemykseen, että julkisesti keskusteltaisiin vain homoseksuaalien asioista. Kyllä kesustelussa ovat: Trump, Brexit, Erdogan, maahanmuuttajat, syrjäytyvät pojat, huonosti hoidetut vanhukset, sote, Sipilä, työttömät, naisten asema, muslimit, myöhästyvät junat, katoavat postit ja kesäaika. Noin nyt niinku alkuun. Kyse lienee lähinnä siitä, että itse kokee jotkut aihelmat ärsyttävinä. Siksi niitä juttuja on "liikaa". Tällä palstalla kaikkein tehokkain ja täysin omassa kädessä oleva toimintamalli olisi olla koskaan itse kirjoittamatta inhokkiaihiestaan yhtään mitään. Kiihkeinkin julistaja nimittäin tympiintyy, jos ei kukaan vastaa ja ole eri mieltä. Jokainen, joka itse kunnostautuu jatkuvasti kirjoittamalla homoista, on itse omakätisesti varmistamassa, että aiheesta keskustelu jatkuu.
18
Akatemia / Vs: Aivot, hermosto – henkiset rakenteet ja ominaisuudet
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Jokunen ma 27.03.2017, 06:28:38 »
NLP taisi olla mm jotain silmänliikejuttua.
Ei tainnut. Mutta mitä väliä.
Viime vuosituhannen lopussa Nokian ollessa voimissaan ja sähköpostin uutta, Nokialla oli palkattuna psykologi, joka päivittäin laittoi insinööreille sähköpostilla massajakeluna pitkiä positiiviseen asennoitumiseen kannustavia nulpputarinoita.
19
Tori / Vs: Alkoholipolitiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Jokunen ma 27.03.2017, 06:04:41 »

Vaikka sanotaan, että viina on aina hintansa väärtti, niin eiköhän sitä arvostavia sen verran hengissä selviäisi, ettei viinan kulutus ilmaisenakaan vähenisi.
20
Vapaa / Vs: Kinkurat – vastaa jos osaat edes jotain
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Jokunen ma 27.03.2017, 05:53:42 »

Kaikkea sitä ihminen tulee kysyneeksikin. Kuten että mitä yhteistä on yksilön, parin tai lauman elinpiirillä ja ominaislaadulla. Saattaa kai niillä jotain tekemistä olla toistensa kanssa ainakin yhteisen omaajan kautta muttei välttämättä merkitsevästi.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10