Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Vapaa / Vs: Viikon hyvä tyyppi
« Uusin viesti kirjoittanut Socru ma 22.10.2018, 19:40:21 »
12
Tori / Vs: Torin uutiset (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Safiiri ma 22.10.2018, 19:39:07 »

Tämä juuri oli pointtini: jos työvoima voisi todellakin liikkua vapaammin, lähteä ilman sanktioita duunista, jossa ei huvita kuin lusmuilla, olen varma, että moni myös käyttäisi tätä mahdollisuutta.


Käytännössä 90 % työntekijöistä voi lähteä sanomalla vain hyvästi, en tule enää huomenna.
Lainaus


Oikeasti ymmärrän taustasi vuoksi, että sinulle on jäänyt joku seitskytluvun mantra kunnon työmiehistä ja lusmuista niin otsaluuhun, että et oikein tiedosta, mitä nykytyöelämä vaatii.

T: Xante

Kun on aina ollut mitä ilmeisimmin kunnan hommissa, jossa palkka tulee verorahoista, eikä ketään paljon kiinnosta työpanos - tai sen puuttuminen, niin voi puhua "nykytyöelämän vaatimuksista".......


VA.

Niistä työpaikoista, joista olen vaihtanut pois, olen lähtenyt tyypillisesti siitä syystä, ettei niissä ollut mahdollisuutta tehdä työtään parhaalla mahdollisella tavalla. Työnantajasta ja työn järjestelyistä johtuvista syistä. Eikä tämä ole mitenkään poikkeuksellinen syy haluta vaihtaa työnantajaa, vaan ennemminkin vallan yleinen.

Turha myöskään ehdottaa, että käsitykseni työn hyvin tekemisestä oli väärä, sillä toisen työnantajan palveluksessa aivan samaa työtä tehden se työnteon tapa on sitten ollut enemmänkin kuin kelpaava.
13
Tori / Vs: Torin uutiset (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Juha ma 22.10.2018, 19:38:12 »

Kuuluvuus työelämään tarkoittaa kytkentöjä, joilla on merkitystä.

Jos kytkentöjä ei ole, tai ne ovat jotenkin toislaitaisia, niin nämä ovat hiukan irrallisempaa. Irrallisempaa ja irroittavampaa näissä voi olla tietynlainen yhteystapa, eli voi aiheuttaa repivyyttä, tai vajetta työelämän toimintaan. Sekään ei vielä ole sinällään sanottavissa hyväksi tai huonoksi.

Työttömät ovat yleensä irrallisia työelämästä, paitsi tulonsiirron osalta. Toisaalta sekin voi olla iso kuormitustilanne, eli vähästä saa maksaa käytännössä eniten. Voi olla näin.
14
Tori / Vs: Torin uutiset (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut hibiscus ma 22.10.2018, 19:36:28 »
Kai tässä olisi hyvä tutkimuksen paikka, että miksi työelämä ei kuulu kaikille, jos kuuluvuutta mitattaisin. Mitenkä, jos haetaan osuvuutta?


Kuuluuko?
Kuuluu...
Osui ja upposi.

Pimpon säkenöivä nerous näkyy tuossakin viestissä. Lopettaisi kirjoittelun, ettei hänen tarvitsi hävetä yhtään enempää. Hän ei näy tuntevan minkäänlaista häpeää ja kuvittelee olevansa kovakin luu, vaikka onkin luupään prototyyppi.
15
Tori / Vs: Torin uutiset (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Hayabusa ma 22.10.2018, 19:36:01 »
En tiedä tästä tyypistä yhtään mitään, mutta ihmettelen että eräässä FB-ryhmässä hänet haukuttiin täysin. Aivan kuten kuvatekstissäkin lukee, hänen olisi pitänyt olla hyvin tiedostava. Kenties itkut vääntää sen johdosta että kaikki eivät ole lapsena käyneet ravintolassa? (En minäkään ole. Itkekäämme sitä.) Lisäksi hän kuulema hakee vain kuuluisuutta. No, voi olla. Mutta noin kaikenkaikkiaan haukuista tuli sellainen olo että "väärin syötetty". Ja lisäksi hänen olisi pitänyt "arvovaltaisen" raadin mielestä olla myös komeampi...

Siinä se ravintolaelämys nyt sitten on:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005872659.html?fbclid=IwAR2IuDNQka6SZeUEESH9JKZgGQ2JoB_KV1noSkakCsDg_Phx8pHkpIjMS9M

Onneksi Torniossa ehdittiin estämään rikkurisopan jako lapsille.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005873090.html
JHL:n poliittinen lakko sulki Tornion päiväkotien ja koulujen ruokatarjoilut maanantaiksi ja tiistaiksi. Kokkokankaan päiväkodin henkilökunta vetosi kaupunginjohtajan päätökseen, ettei ulkopuolisten tekemää ruokaa voida lakon aikana tarjota lapsille.
16
Kamari / Vs: Mukavin puolue
« Uusin viesti kirjoittanut pimpelis pompelis ma 22.10.2018, 19:35:48 »
Kunhan sovitaan ja ei tule yleislakkoa?
Sillä jos tulee Sipilän hallitus lentää pusikkoon kuin leppäkeihäs.

Mutta kaikki aikanaan...

Muisto Keijo Kullervo

Yleislakko ei hallitusta kaada. Mikä saa Keijo Kullervon kirjoittamaan tuollaisia uhoavia pullisteluja? Leikkii aivan kuin ymmärtäisi jotain ja olisi osallinen.
Господи, помилуй!
17
Tori / Vs: SDP:n muodonmuutos
« Uusin viesti kirjoittanut mikainen ma 22.10.2018, 19:31:55 »

Mitään uutta lakia.....   ei käytännössä tarvita.

SDP (lue: SAK:n vasemmisto) on kevään eduskuntavaaleja varten teettänyt Eesti Reklaami Öh:llä uuden mainoksen ja iskulauseen:

"SDP - jo sata vuotta taistelua demokratiaa vastaan!"


Kyseessä ei valitettavasti ole vitsi vaan Antti Rinne paksuine ay-kavereineen pelaa nyt todella likaista peliä. Toivottavasti Suomen kansaa ei onnistuta kusemaan silmään ja siirtämään valta Arkadianmäeltä Hakaniemeen. Temppua yritettiin jo sata vuotta sitten - kun toverit uskoivat saavanasa apua Venäjältä........

Näin saattoi olla, mutta onneksi asia korjattiin näännyttämällä nälkään ja tautehin ja teloittamalla moninkertainen joukko. Osa oli syyllisiäkin.
18
Vapaa / Vs: Rempat ja remputus – kremppailu
« Uusin viesti kirjoittanut Safiiri ma 22.10.2018, 19:29:17 »
Minähän en ole pläski, mutta toisaalta rämpytän niin paljon näppistä että voisihan tietenkin kirjoittaminen jotenkin ranteita ärsyttääkin. Mutta mikä sitten selittää muut osat? Elokuisen käsivarsien ja säärien vihlomisen? Entä ukkovarpaat? Miksi sormet ovat piukeat nimenomaan öisin? Ovatko kyynärpäiden satunnaiset vihlaisut kaikki tenniskyynärpäätä? Luulin että siinä on jotain selkeämpi jaksoja enempi vaivaa ja sitten rauhallisempaa, eikä niin että jää kummittelemaan ikiajoiksi kun sen on kerran kokenut.

Kyllähän minä voisin VHH:ta kokeilla, siinä vaan oli se että laihduin puolen vuoden aikana 10 kg ja näytin aivan hirveältä, lähinnä keskitysleiriltä karanneelta. Söin mielestäni tarpeeksi ja nälässä en ollut. Ja sitten tietysti on se että kun elämä potkii päähän, haluaisi edes pieniä iloja silloin tällöin. Se ruokavalio mikä minulla silloin oli, oli tympeä.


Ettei niitä Meno-P oireita.  Mahtaako kuitenkaan kannattaa kuunnella kersin-safiirin taudinkuvia,, he tarjoilevat kyllä kaiken maailman taudit kunhan vauhtiin pääsevät.

Kystinen taas kuvittelee omiaan. Mä olen maininnut yhden mahdollisen tuntemuksia selittävän tekijän. Milläköhän taudilla voitaisiin selittää sun paranoidinen suhatutumisesi?
19
Tori / Vs: Torin uutiset (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut pimpelis pompelis ma 22.10.2018, 19:26:11 »
Kai tässä olisi hyvä tutkimuksen paikka, että miksi työelämä ei kuulu kaikille, jos kuuluvuutta mitattaisin. Mitenkä, jos haetaan osuvuutta?


Kuuluuko?
Kuuluu...
Osui ja upposi.
20
Yhteisö / Vs: Kaipausketju
« Uusin viesti kirjoittanut hibiscus ma 22.10.2018, 19:25:52 »
kertsi vois poistua takavasemmalle mielestäni, ainakin dronttiin verrattuna, kertsi on kuin salakavala kyykäärme.

On kertsissä hyvääkin. Urakoi laajalla alueella. Jatkumon avainhenkilöitä ettei foorumi kuihdu.

Olen Socrun kanssa samaa mieltä. Lisäksi Kertsi vaikuttaa täyspäiseltä ja viisaalta. Yksi kertsi vastaa kymmentä töksäyttelevää maahanmuuttovastaista rasistia. Dronttia.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10