Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 22:29:09 »
Vasisteja ne ovat, jotka kokkepudemareita karsastavat, mitä muutakaan voisivat olla.
12
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Valdemar Ala-Tuuhonen ke 12.12.2018, 22:23:59 »

Eduskunnan fasistipuolueen fasistikansanedustajaa Taviota syytetään muiden kuin itsensä nimittämisestä fasisteiksi!

Pj. Antti Rinne oli TV:ssä perusnaama tavallistakin punaisempana vaatimassa asiasta perusteellista perusselvitystä.

Vasismilla kyllästetty,
VA.
13
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Juha ke 12.12.2018, 22:16:12 »
Ääni ei demokratiassa koskaan mene hukkaan. Se voi synnyttää uutta vaikutusta.


Tämä taas vaatii fanatiikkaa lausujaltaan. Tai jotain yhtä sitkeää.
14
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 22:14:35 »
Ääni ei demokratiassa koskaan mene hukkaan. Se voi synnyttää uutta vaikutusta.
15
Tori / Vs: Suostumus 2018 -kansalaisaloite
« Uusin viesti kirjoittanut Juha ke 12.12.2018, 22:09:21 »

Summattuna.

Oikaisuun ei riitä kuin demokratia, mutta käytännön tasolla olevana, jotenkin riittävästi, tai siedettävästi, tai toivomismahdollisena.

Demokratia ei toteudu noin vain, vaan se, tai siis lähestyminen vaatii jatkuvaa vaivannäköä. Demokratia otettuna, ja ilmaistuna lähtökohdaksi on kuin byrossa julistettu kommunismi, tai kädet pystyyn heittävä kapitalistinen elämän pakko-ajautuma.

Joko fatalismi, tai tavoite suoraan otettuna. Ei tämä kovin fiksulta vaikuta.

Työ on kyllä mittava, ja vaikeutuu, kun kaikki vaikeus läjätään, eikä selvitetä lähisoluissaan. Täysi päinvastaisuus elämälle. Sitä olemme, mutta "valitettavasti" sidottuja elämään, ja hyvä näin.
16
Tori / Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 22:08:58 »
Kaleva: Oulussa tutkitaan jo kolmatta lapseen kohdistunutta seksuaalirikoskokonaisuutta:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/71a56089-bb0d-4b23-92b7-74ec4f0e1346
Lisää tulee!
PS:n Taviota arvostellaan natsivertauksista, kun tällaista yhteiskuntaa luodaan, jossa osavaltioilla ei ole päätösvaltaa enää missään:
https://www.is.fi/politiikka/art-2000005930425.html

Ketä kannattaisi kuunnella? Mihin politiikan huomio taas kohdistuu? Raiskauksiin ja väkivaltaanko, ei vaan siihen, että joku sanoo pahasti ja "äärioikeistolaisesti".
Mitä raiskauksista, älkää sanoko pahasti somessa, muuten tulee poliisi. Poliisi kuulemma otti yhteyttä Oulun mielenosoituksen myötä, kun joku oli sanonut pahaa. Valtamedia ei reagoinut aluksi siitä, että siellä olivat jotkut raiskanneet. Junes Lokka ja muut nostivat asian esille ennen valtamediaa.
17
Tori / Vs: Suostumus 2018 -kansalaisaloite
« Uusin viesti kirjoittanut Juha ke 12.12.2018, 21:50:50 »

Kopek kertoi politiikan ongelman, ja kaikessa päätäntään liittyvässä se on tämä:

Olen mennyt poliittisessa ohjelmassani jo ajat sitten tuon alkeisvaiheen ohi. En tarkoita, etteikö kansalaisilla voisi olla mahdollisuuksia vaikuttaa nykyistä enemmän, mutta se ei ratkaise perusongelmaa eli sitä, että joku tai jotkut päättävät, ja muiden on toteltava.

Ennen ihmiset olivat työläisiä, konkreettinen osa koneellisen oloista systeemiä. Sama jatkuu, mutta tämän huomaaminen on vaikeampaa. Miten osoitat asian? Vaikeampi juttu varmaan, kuin näyttää toteen tupakan ja syövän yhteys.

Vaikka esim raiskaukset saataisiin loppuun vain väliaikaisesti, ja ongelmien ilmetessä ratkaisut olisivat väliaikaisia, kunnes sama ongelma ilmenisi taas uudella tavalla. Tämä on jo normaalia luonnonrytmiä, enkä osaa ajatella muuta.

Oleellista on se, miten väliaikaisratkaisuihin venytään. Jos johonkin, ja useamman vallitessa valitaan vain näkyvin, on tilanne ongelmien suhteen kyvytön. Tämä ei haittaa sille, joka voi valikoida hoideltavat ongelmat. Tähän valikointioikeuteen kuuluu historianteko-oikeus, nykyisyyden kuvaaminen, ja tuleva rakentaminen.

Eliitin ongelma on nimikkeenä huono. Joku on aina tässä roolissa. Enemmän tilannetta kuvaa se, että jo nyt on masina, jota kukaan ei hallitse, eikä voi pysäyttää. Tekoälyä ei tähän varsinaisesti tarvita, että syntyy syrjättävyystrendi.

Tulia on monenlaisia. Kun pääsee irti, niin kuka vastaa? Kuka vakuuttaa? Isoissa riskeissä on turhaa puhua tällaisesta.

Tämä on suuri kuva. Miten vaikuttaakin. Voi vaikuttaa paljonkin, lyhyessä ajassa, tai seuraa hidas kaiken alasajo, mistä tutkijat puhuneet. Monet ovat varmaan kuulleet jotain näistä.

Pentti Linkola "syyttää" kivikirvestä, ja Raamattu Väärän tiedon puuta, ja osa väestönkasvua, eli sikiämistä, jne. Ei näiden ratkaisu tilaan tuo muutosta. Täytyy tavallaan ymmärtää se, mikä on se elämä, jota elämme. Ketään erikseen ei voi käydä syyttämään, tosin osa tietää enemmän, ja toisaalta ei kyllä voi mitään, kuten on nähty.
18
Kamari / Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 21:50:03 »
En vaan ole muotitietoinen!
19
Tori / Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Uusin viesti kirjoittanut Toope ke 12.12.2018, 21:36:21 »
Viimeaikaisten uutisten varassa tuntuu, että poliisin pitäisi täällä netissä tehdä ehkä muutakin, kuin vahtia kansallissosialistista vallankaappusta valmistelevia noin 10 - 30 henkilöä ja potentiaalisia jumalanpilkkaajia....
Itsekin luulen, että se yhteiskunnallinen uhka on jossain muualla, ehkä jopa toisen uskonnon ja kulttuurin suunnalla?
20
Tori / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Kopek ke 12.12.2018, 21:34:37 »

Kuinka monta ääntä sait oman äänesi lisäksi?

Jos kertoisin lukeman, vaalituloksia (kai ne vielä jossakin ovat) tutkimalla joku voisi yrittää arvailla, kuka olen. Itseäni en äänestänyt, koska olin äänioikeuden määrittelyajankohtana kirjoilla eri vaalipiirissä kuin missä olin ehdokkaana. Sen verran voin vihjata, että sain enemmän ääniä kuin Piraattipuolue Satakunnan vaalipiirissä vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Vihatusta sukunimestäni tai hullun maineestani tai muusta syystä johtuen sain ainoastaan 7,5 prosenttia äänistäni omalta kotipaikkakunnaltani, mikä on (sen verran kun tuloksia aikoinaan tutkin) koko Suomen mittakaavassa harvinaisen vähän. Jos jokaiselta ehdokkaalta olisi mitätöity oman kotipaikkakuntansa äänet, olisin päihittänyt äänimäärässä jopa joitakin "ammattipoliitikkoja". Eduskuntapaikka tietenkin jäi tuhansien äänien päähän, mutta voihan äänimääriä vertailla siitä huolimatta.

En ole yleensä äänestänyt änkyräisänmaallisia ja konservatiiveja vaan jotain vaihtoehtoa liberaalilta puolelta. Äänestyslipussa ilmenevä poliittinen mielipiteeni on vaihdellut tilanteen mukaan eikä se ole välttämättä tarkoittanut, että yleisesti ottaen olisin sen puolueen kannattaja, jolle ääneni olen antanut. Esimerkiksi kerran äänestin kuntavaaleissa SDP:n ehdokasta "naapuripoliittisista" syistä. EU-vaaleissa äänestin Sari Essayahia, vaikka kotimaan vaaleissa en äänestä hänen poliisipuoluettaan. Tilanne siis ratkaisee. Ei minulla ole mitään kiveen hakattua puoluekantaa. Poliittinen kantani on siinä mielessä hieman ongelmallinen, että kannatan vapaamielisiä arvoja, mutta en kannata monikulttuurisuutta ja laajaa maahanmuuttoa. Joudun valitsemaan näiden kahden väliltä. Uhraan mieluummin maahanmuuttonäkemykseni ja äänestän vapaushenkistä puoluetta kuten Piraattipuoluetta.

Joidenkin mielestä ääni menee hukkaan, kun sen antaa eduskunnan ulkopuolelle jäävälle puolueelle. No, sittenpähän menee. Jos kaikki huutavat samassa kuorossa ajatellen, että siten ääni kantaa pisimmälle, tuloksena on yksiäänistä huutoa.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10