Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tori / Vs: SDP:n hajoamisen seurantaa
« Uusin viesti kirjoittanut Jaska Jokunen su 25.03.2018, 00:50:06 »

Et edes sinä usko Perussuomalaisten vaalivoittoon eduskuntavaaleissa. Jo viime eduskuntavaaleisa perussuomalaiset kärsivät tappion ja saivat 17,5 % kannatuksen ja SDP myös otti reilusti takkiin ja sai 16,5%.

Perussuomalaisten+Sinisten ääniosuus ensi vaaleissa on niukasti puolet edellisestä. Saa nähdä meneekö yli vai ali Vasemmistoliiton, joka aavistuksen nostanee kannatustaan. SDP kisaa ykköspaikasta mutta varmaan jää kakkoseksi noin 20% kannatuksella, jossa on yli 3 prosenttiyksikön nousu - paluumuuttoa Perussuomalaisista. Vihreillä on nyt niin huono veto, että eivät ime väkeä demareilta.
2
Akatemia / Susi
« Uusin viesti kirjoittanut ROOSTER su 25.03.2018, 00:28:52 »
Uusi Suomi kirjoittaa:

Uusi vaatimus susipolitiikan muuttamisesta: ”Kanta on räjähtänyt käsiin joka puolella Suomea

Asialla ovat pöpylistit Kärnä ja Kurvinen, tietenkin.

Itse olen onneton kun en ole sutta päässyt näkemään, jälkiä vain lumessa. Äitini sentään muutama vuosi sitten pääsi näkemään noin sadan metrin päästä (jäljet todistettiin sudeksi) syntymäkotini ikkunasta.

Lisää susia, että minäkin saan näköhavainnon. Se olisi hienoa.

Jos joku eläin on vaarallinen ja rajoitettava, niin koira. Se syö satakertaisen määrän toisia koiriakin suteen verrattuna. Ja ihmisillekin se on suurempi vaara. Lisäksi niitä on enemmän myös tiheästi asutuilla alueilla. Ja mitä vaarallisempi koira, sitä yksinkertaisempi omistaja. "On välttämätöntä ottaa susikoirapolitiikassa huomioon ihmisten pelkotilat."
3
Akatemia / Vs: Seksuaalinen häirintä ja häiriköinti (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut ROOSTER su 25.03.2018, 00:04:27 »
Olen ollut mukana Kotwican Henkesi edestä-elokuvassa ja parissa Mika Kaurismäen ohjauksessa. Elokuvien tekeminen näyttelijän kannalta on lähinnä latautumista, pukeutumista ja odottelua.

Onneksi nuo ohjaajat luottivat näyttelijöihin ja käsikirjoituksiin sekä apulaisohjaajien kykyihin. Kaipa se oikea tunnelma ammattilaisille aukeaa ilman turhia immoraalisia herkistelyjäkin. Jos on vahva visio mitä halutaan, pääsee siihen varmaan ilman häiritseviä keinojakin ja itsensä ylentämistä muiden yläpuolelle, jos casting on vähänkään onnistunut.

Ei tuo työ silti normaalia palveluammattia muistuta.
4
Tori / Vs: SDP:n hajoamisen seurantaa
« Uusin viesti kirjoittanut Toope su 25.03.2018, 00:03:08 »
Itse kovasti veikkaan, että ensi ek-vaaleissa PS on se joka voittaa ja Spedet niitä, jotka menettävät asemiaan. Mitä tarjottavaa SDP:llä oikeasti enää on? En näe heidän politiiikassaan mitään sellaista, joka houkuttelee ihmisiä?
5
Kamari / Vs: Lapsen silpominen on ok kunhan ympäristö on turvallinen?
« Uusin viesti kirjoittanut Toope la 24.03.2018, 23:37:13 »
Naiset uhraavat elämäänsä jo aivan riittävästi mm. omaishoidollisissa tehtävissä sekä heikommin palkatuissa töissä yms.
Naiset vapaaehtoisesti hakeutuvat hoitotöihin, koska naisen psyyke suuntaa hoitotehtäviin. Ei ole tasa-arvo-ongelma.

Kun naiset nyt joutuvat psyykettään kuuntelemaan niin eikö voisi vaikka hoitotehtävien palkkoja nostaa? Ettei naiset kärsisi siitä, että toteuttavat naiseuttaan?
Pitäisikö rasvakäsiduunarien, jotka auraavat teitä lumesta aamuneljältä, palkkoja nostaa? Toteuttavat miehuuttaan.
6
Akatemia / Vs: Facebook, some, yhteiskunnan home
« Uusin viesti kirjoittanut Toope la 24.03.2018, 22:53:19 »
Juuri tästä on kysymys. Kumma kun en itse löytänyt tuota Wiredin juttua. Kai Sesame Credit sitten on todellisuutta, vaikka aika uskomattomalta kuullostaa. Facen ja CA:n tonttuilut ovat aika pieni juttu tämän rinnalla.

Lännessä korostuu joskus yksilöllisyys. Kun yhteisöllisyyttä on, voi se olla uhka samalla tapaa kuin on uhka Kiinassa se, ettei ole sitä yhtenäisyyttä.

Tämä oli tiettyyn suuntaan heitetty arvelu, kökkönä.

L:  Yhtenäisyys on eri kuin yhteisöllisyys, jota ei Kiinassa välttämättä ole sen enempää. Yhteistä tosiaan voi olla yhtenäisyys, miten se on perinteisemmin toteutunutkaan. On paljon helpompaa kuin luonnollisuudet, jotka ovat kuin bakteerit ja loiset, siis enemmän osa elämää.
Kiina on pitkään, vuosisatojen ajan ollut varsin yhtenäinen. Mutta onko se sitä ollut vapaaehtoisesti, vaiko pakolla?
Kiina on aina ollut keskusjohtoinen, jopa enemmän kuin Venäjä.

Tuosta hyvä kommentti Halla-aholta:
Jussi Halla-ahon kolumni: Ei enää b-sarjan toimija – Kiina on paljon vaarallisempi peluri kuin Venäjä:
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/jussi-halla-ahon-kolumni-ei-enaa-b-sarjan-toimija-kiina-on-paljon-vaarallisempi-peluri-kuin-venaja/6828566#gs.lqZoGhw
7
Akatemia / Vs: Seksuaalinen häirintä ja häiriköinti (nro 2)
« Uusin viesti kirjoittanut Anemone 2.0 la 24.03.2018, 22:50:38 »
Mutta Louhimies oli ohjaajana esimiesasemassa näyttelijöihin nähden. Ja näyttää jatkuneen hänen nöyryyttäväksi koettu metodinsa vuosikausia nuoruuden jälkeen. Olisi jatkunut yhä, ellei #metoo.
Se päivä kun nähdään, etteivätkö ohjaajat näyttelijöitä tarvittaessa tylyttäisi. Pumpulissako kaiken tulisi tapahtua?

 Näistä tyypeistä joka iikka elää julkisuudesta, osa jopa sen kautta. Se mitä nyt on nähty ja nähdään on mitä raadollisinta ja kyynisintä paskaa, jossa "taistelu" on viety ammattikunnan sisäisestä asiasta julkisuuden riepoteltavaksi, ja kohteeksi menestynein ohjaaja. Leea Klemolan Iltalehti-show, jossa Leea Klemola näytteli Leea Klemolaa oli kyllä tähän mennessä näkemistäni paras. Suurta yleisöä pyritään viemään kuin pässiä narussa, mutta sehän ei ole mitään uutta auringon alla.

Jos ei nöyryytä näyttelijää, niin sitten elää pumpulissa? Siinä nöyryytyksen ja "pumpulin" välissä ei ole mitään?

Ja et edelleenkään pääse siihen asiaan, että esimies ja alainen ovat eri asia. Vaikka kuinka olisi kyse alasta, johon liittyy julkisuus. Julkisuuteen liittyvän alan käytännöistä ei saa keskustella julkisesti? Ikävät asiat pitää käsitellä "sisäisesti" eikä "riepotella" menestynyttä ohjaaja-parkaa? Onneksi rankkaa Renttua ei viedä kuin "pässiä narussa". Hän on niin kaiken yläpuolella. Bää-äää!!!
8
Akatemia / Vs: Kannabis, psykedeelit ja huumeet
« Uusin viesti kirjoittanut Toope la 24.03.2018, 22:45:46 »
...Tosin kaikki aiheesta aidosti tietävät tietävät myös, että marihuanan käyttö ei lisää, vaan pikemminkin vähentää aggressiivisuutta. Jos jokin päihde aggressiivisuutta lisää, niin se on viina. Tällöinkin kyse on lähinnä sokeritasapainon laskemista yhdistettynä laskuhumalaan. Vähintään 70% öisistä nakkikioskitappeluista olisi vältettävissä sillä, että nuoret miehet söisivät illan aikana jotain sokeripitoista.
Riippuu ehkä vähän määristäkin. Kannabiskin liian paljon/usein nautittuna voi oikeasti aiheuttaa ongelmia, vaikka olisikin alkoholiin verrattuna lievempi huume.

Kyllähän kunnon heroiinisatsikin silloin tällöin varmaan hyvältä tuntuu... ::) Kunhan jää siihen satunnaiseen kertaan.

Ei se täysin brittien syytä ollut, että kiinalaiset olivat 1800-luvulla kovin oopiumiriippuvaisia, kyllä he nauttivatkin siitä. Kyllä nyky-afganistanilaiset ja iranilaisetkin nauttivat miljoonittain poltettavasta ja myös suonensisäisestä heroiinistaan.
9
Temppeli / Vs: Hyvä syy erota kirkosta nyt
« Uusin viesti kirjoittanut Toope la 24.03.2018, 22:33:20 »
Järkyttävää historian ja sivilisaation tietämättömyyttä "Laurilta". Jokainen tajuaa sen, että kristinusko yhtenäisti Eurooppaa ja loi osin sitä kautta yhteiskuntaa, joka kehittyi kapitalismin ja tieteellisen kehityksen kautta nykyiseksi. Yhtenäinen arvojärjestelmä loi juuri mahdollisuuksia sille, että Eurooppa oli kykenevä kehittymään, toisin kuin taantuneet kilpailevat kulttuurit. Kristillisyys on sopeutuva malli, keskiajan jälkeen. Monet merkittävät tiedemiehet tulivat kirkon piiristä, mikä tosin ei ole yllättävää, olihan kirkko keskiajan lopulla ja uuden ajan alussa hyvin voimakas tekijä.

Me lopetimme muuten noitien polttamisen viimeistään 1700-luvulla, Iran hirttää homoja 2010-luvulla. Revi siitä ja mieti, minkälainen on hyvä kulttuuri.
Toope valehtelitko jälleen? Et siis pystykään nimeämään tieteellisiä läpimurtoja tai ihmisoikeuksia, jotka olisivat edellyttäneet nimenomaan kristinuskoa?

Ei auta syytellä minua tietämättömyydestä sillä minä nimenomaan tiedän, ettei sellaisia ole.
En minä voikaan sanoa suoraan sellaisia innovaatioita, joita kristillisyys olisi suoraan luonut. Voin sanoa kyllä paljonkin länsimaisen tieteen kehityksestä, joka on pohjautunut länsimaisiin arvoihin, joissa kristillisyys on ollut tärkeä yhteiskunnallinen tekijä. Kristillisten arvokäsitysten myötä. Väitän sitä, että kristillisyys itse kehittyi rakentavaksi moraalimalliksi, joka auttoi Eurooppaa kehittymään.

Mallia voidaan verrata hindulaisuuden, islamin ja buddhismin kaltaisiin malleihin, jotka ovat jämähtäneet vieläkin sinne edeltäville vuosisadoilleen.

Minusta uskonnoissa ja osin niiden luomissa kulttuureissa on paljonkin eroja, toisten hyväksi.
10
Temppeli / Vs: Ateismi kontra uskonnot
« Uusin viesti kirjoittanut Toope la 24.03.2018, 22:23:25 »
Ateismi voi älyllisesti kuulostaa hienolta ja "fiksulta", mutta sen ongelmahan on siinä, ettei se luo yhteiskuntaan yhteisöllisyyttä, mitä hyvin toimiva uskonnollisuus (esim. kristillisyys) parhaimmillaan luovat. Ateismi luo arvo- ja moraalityhjiötä, vaikka älyllistä ajattelua luokin. Mutta arvotyhjiö on kuin sotilaallinen tyhjiö, tavalla tai toisella se täyttyy. Ateismi ajaa esim. islamin tautia Eurooppaan, koska on kykenemätön vastustamaan tuollaista autoritaarista uskontoa.

Kristillisyys on asia, joka Eurooppaa islamilta voisi parhaiten puolustaa. Vahinko vaan, että olemme menettäneet uskomme siihen... :(
Sivuja: [1] 2 3 ... 10